Wpis z mikrobloga

miałby cię szanować tylko dlatego, że jesteś od niego starszy

@p1p2p3p4: nie wiem, może dlatego, że ludzie wzajemnie powinni się szanować?
a z jakiej paki jakiś randomowy nastolatek podbija na ulicy do mnie i mi zawraca dupę? Byłoby smieszne jakby ja podbił do niego i z groźna miną kazał oddać kase i komórę?
  • Odpowiedz
@AgentGRU: to w końcu to był nastolatek czy dziewięcioletnie dziecko? xDD no i straszne, że ktoś śmiał śmieć zawrócić dupę D O R O S Ł E M U xD

takim boomerom powinno się zabrać dostęp do internetu, przynajmniej nikt poza najbliższym otoczeniem nie wiedział, że jesteście debilami i mitomanami xD
  • Odpowiedz
nastolatek czy dziewięcioletnie dziecko

@Im_from_alaska: od początku pisze, że dziewięciolatek, no ale sobie wykopki zrobiły skrót myślowy, a poza tym jestem boomerem i na pewno kłamie ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
Za dwa lata jej w-------i.

@cerastes nie, bo wtedy ona przestanie się tak zachowywać i "nie będzie pamiętała" niczego, co wcześniej robiła. A w ogóle to ona chciała dobrze i to twoja wina, że jesteś taki skupiony na sobie. Znam z autopsji.
  • Odpowiedz
ale zachowanie dzieciaka też nie najlepiej o nim świadczy, ale to raczej kwestia wychowania, chociaż... przez chwilę widać że go to bawi

@Lapidarny ale p--------z, ciekawe jak byś ty się zachowywał w patologicznej rodzinie, w stresie, strachu, braku poczucia bezpieczeństwa i bliskości z "najbliższymi"
  • Odpowiedz
Po za tym widać że dzieciak nie jest jakimś niewiniątkiem.

@rtpnX następny... Obyście nigdy dzieci nie mieli. Rzeczywiście okropnie się dzieciak zachował, będąc bitym i obrażanym przez rzekomo najbliższą mu osobę, kiedy jednocześnie nie mógł się nawet obronić i jest na jej łasce na co dzień. A to tylko matka i jest jeszcze ojciec!
  • Odpowiedz