Aktywne Wpisy
Widzę, że nie wszyscy zarejestrowali, ale niedawno byliśmy świadkami najkrótszego projektu Sebastiana. Marka była nastawiona na wciskanie kredytów, ale Sebastian uznał że to nie dla niego profesja.
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
Uwaga: to nie troll konto wykopka, co potwierdziłem osobiście u Seby.
#sebcel
źródło: 9A776687-E5A1-473C-B979-90C67A51BFE2
Pobierz
Zelu06 +8
Odpaliłem RE: Village, chwilę pograłem i już mi się podoba.
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
Chyba nigdy nie czułem w grze takiego napięcia, strachu przed potworami i poczucia grozy jak w zadaniu przetrwania przed lykanami, na początku gry. Skurczybyki były wściekłe, przerażające i warczały.
Wkurza jedynie główna postać. Chłopu odgryźli palce, uczestniczył w wypadku, zabito mu żonę, nabito go na haki, oberwał ciosy potężnym młotem, wbijano mu jakieś kawałki metalu w ciało, a on dalej dyszy¯_(ツ)_/¯ i
źródło: temp_file9019780210857025206
Pobierz

Wczorajszy pojedynek po niesamowicie emocjonującej sytuacji okołoremisowej zakończył się zwycięstwem władcy Dace'a (770 głosów), który zdobył zaledwie 37 głosów więcej od władcy bestii Tazara (733 głosy). Gratulujemy!
Dziś derby Fortecy! Zmierzą się ze sobą alchemik i czarodziej:
- Torosar - Gdy profesura uniwersytetu w Bracadzie zakładała instytut studiów inderdyscyplinarnych, byli przekonani, że studenci zechcą połączyć naukę magii z tematami społecznymi. Nie spodziewali się, że pierwszą jego odnogą zostanie katedra alchemii wojennej, założona przez Torosara. Ten szalony alchemik żywo interesuje się opracowywaniem coraz to skuteczniejszych broni chemicznych. Poza tym uwielbia dręczyć studentów i odurzać się oparami markerów do tablic suchościeralnych.
- Astral - Sędziwy mag jest bohaterem wielu anegdot. Większość z nich dotyczy jego popisowego zaklęcia - "Hipnozy". Przysłużył się bracadzkiej ekonomii podczas pracy jako nadsztygar kopalni kryształu: udało mu się doprowadzić do dobrowolnego rozwiązania okolicznego związku zawodowego właśnie dzięki rzuceniu masowego zaklęcia hipnozy. Po tym wydarzeniu zarząd kopalni przydzielił do pracy ogrom jeńców wojennych z Nighonu, a gdy zaklęcie przestało działać, było już za późno na odbudowę poczucia jedności robotników.
Wszystkie pary losowane są przez mój skrypt w Pythonie dostępny pod tym linkiem.
O co chodzi?
źródło: comment_16253341723cq4mG5vOaXq7Vp7HZXzJB.jpg
PobierzKtóry dżentelmen jest twoim zdaniem przystojniejszy?
źródło: comment_162533521167YWaHoozbxtq54If27Ha9.jpg
Pobierzźródło: comment_1625335223ZXGZX7elj9mf4ziYmR2avJ.jpg
Pobierz