Aktywne Wpisy

SebastianDosiadlgo +199
#zalesie Dzieci w podstawówce lat 9+ sikały ze szczęścia jak zobaczyły w zamrażarce sklepowej lody Ekipy od Friza i wymieniały się na przerwach papierkami po lodach.
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
Tępe NPC-e lat 18+ sikają ze szczęścia, że mogą wypić przesłodzoną wodę w super-cool-hype-trendy żółtej puszce za 6.99 zł a potem jeszcze pójdą do kina, żeby obejrzeć kiczowaty film-laurkę o typie z instagrama, który zarobił na takich idiotach kilkanaście milionów xD xD
Nie wiem kto jest
źródło: 41b5aa269d974241a951b2791a97b2202056422ce0ebec786ffde3301de14a06
Pobierz
xiv7 +5

źródło: comment_1625288125riUK0gwEv6iFnZVF2jXa4k.jpg
Pobierzźródło: comment_1625288195Cv9aejEXLwoiZBAIOMKnwo.jpg
Pobierz@mastalegasta: no właśnie. Przecież rodzice Tuska za czasów komuny dostali od komunistów willę na Żoliborzu. A nie, czekaj. Coś mi się pomieszało
@mastalegasta: Tyle lat minęło, a główny zarzut w stosunku do Tuska to to, że jego babcia była Niemką? A jak tam babka Kaczyńskiego z Odessy?
Jarosławowi musi się Tuska po nocach śnić, skoro musi dawać takie wywiady w Gazecie antyPolskiej
Chodzi ci o dziadka z Wehrmachtu?
"To była największa sensacja kampanii prezydenckiej 2005 r. Na finiszu walki Lech Kaczyński-Donald Tusk, na kilka dni przed głosowaniem w II turze Jacek Kurski udzielił wywiadu tygodnikowi "Angora". Powiedział, iż "poważne źródła na Pomorzu mówią, że dziadek Donalda Tuska zgłosił się na ochotnika do Wehrmachtu".
Ten epizod z życia krewnego szefa PO mógł służyć jako argument do zarzucenia kandydatowi Platformy proniemieckich poglądów. Donald Tusk
@mastalegasta: Jesteś żałosny, jak każdy pisowiec
źródło: comment_1625298235zLrzLzchytwxjuALRE1txA.jpg
Pobierz@Vosemite: I jeszcze do Wisły nasrał