Aktywne Wpisy

butterfly +108

CzosenWan +200
K---a, wrzucam na allegro spoko ofertę za coś, chłop wygrywa licytację, ja mówię że jak zapłaci sprawnie to do 18 wyślę. Dostałem kasę o 16:30, o 17 wysłałem, a o 18 on do mnie pisze "jak u pana wyglądają zwroty? Bo kurcze nie spodziewałem się, że wygram"
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.
xDDD
To na luj płaciłeś niemoto jak mogłeś po prostu powiedzieć, że się rozmyśliłeś? Ludzie są do śmietnika.

źródło: IMG_6980
Pobierz@razooor: A gdyby dawali chociaż 6,80 zł podatku od głupich komentarzy w internecie, to teraz wspólnymi siłami byśmy dołożyli 13,60 zł do budżetu ¯\(ツ)/¯
@razooor: z cyklu przemyślenia z d*py. Zauważyłeś żeby w kraju żyło się lepiej bo rząd wprowadził jakiś nowy podatek?
Baca na hali liczy owieczki i podchodzi do niego turysta i pyta:
- Baco, ile tam jest tych owieczek po lewo?
Baca odpowiada:
- Dwieście trzydzieści pieć.
Turysta paczy podejrzliwie
https://pl.wikipedia.org/wiki/Metoda_wielokrotnych_z%C5%82owie%C5%84
@razooor: Przecież już jest możliwość, tylko gminom sie nie chce wprowadzac ani egzekwować
@donatien-de-sade: Tak, do tego kraje z wysokimi podatkami zwykle cieszą sie przecietnie najwyzsza jakoscia zycia mieszkańców. Kwestia nie samych podatków, ale tego jak te pieniadze sa gospodarowane i inwestowane. Aczkolwiek podatek od kota jest glupi, lepszy by byl jak juz od psa i przeznaczyc te pieniadze na mycie chodników
@marcingliwice: Byłbym bankrutem