Aktywne Wpisy
skeeto666 +34

fervi +511
CDA Premium na 90 dni czeka na Was ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
Polska to bardzo fajny kraj i często zapominamy o tym. UE to zbiór często fajnych krajów - może nie tak jak Polska, ale nie można mieć wszystkiego ( ͡° ͜ʖ ͡°) Niestety od jakiegoś czasu słychać ględzenie, że Polska to syf, kiła i mogiła, Europa też i trzeba rozwalić to wszystko i liczyć, że może jakoś to będzie.
A ja
źródło: obraz
Pobierz

źródło: comment_1625287098q5CK0CLIj6gnP0alqmYW34.jpg
Pobierz@ArnoldZboczek: I kiedyś 30 latkowie tak też się zachowywali. Wszyscy dom dzieci xd
@yahoomlody
Nie wiem jak mozna myslec ze ona chciala na wies wrocic, w 1 czesci robila wszystko by sie na studia wyrwac a pod koniec chad zmusil ja do powrotu i kleczenia przed rodzicami w ramach przeprosin.
Z tego co pamietam na poczatku 2 czesci chciala odwlec dziecko a maz mowi ze bedzie za 9 miesiecy i chce ja brac sila, a ona ucieka - typowy
Ta saga to wielka tragedia wiejskiej dziewczyny co chciala cos wiecej niz kuchnie, bombelka i bycie na uslugach meza brutala