Wpis z mikrobloga

Hej! Bojack to zabawny i jednocześnie zmuszający do myślenia serial, eksperymentujący z formatem sitcomu. Mimo, że większość postaci jest animalizowna, to przedstawia wątki, z którymi każdy może się utożsamiać. Jeżeli to Cię nie przekonało to ja nie wiem. Musi to być nie w Twoim guście albo coś takiego.¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@CzerstwaBulka: Poczytałam twoje komentarze i mam wrażenie że wcale nie rozumiesz tego serialu. Spłycasz go przepotężnie.
Najczęściej ludzie lubią i oglądają ten serial dlatego że są w stanie utożsamić się z jakąś postacią, wiadomo że nie całościowo ale w jakimś stopniu.
  • Odpowiedz
@CzerstwaBulka: Porusza wiele tematów społecznych np. w jednym z odcinków Bojack skrytykował bohatera wojennego, tacy ludzie w Stanach to są święte krowy. No i człowiek po obejrzeniu czegoś takiego na pewno ma rozkmine czy słusznie. Takich odcinków jest wiele.

Odbije trochę piłeczke i skoro nie rozumiesz fenomenu Bojacka to jakie seriale uważasz za świetne?
  • Odpowiedz
@CzerstwaBulka: Po prostu nie rozumiesz o co w tym serialu chodzi i odbierasz go, tak jakby w Kiepskich skupić się na smiechu Waldusia. Czyli jesteś za płytki na takie rozkminy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz