Aktywne Wpisy

Knaga_powrot +240

ketiow +226
Klawiatur mimo wszystko jedyny mówi o tym, ze Apple zaczęło wchodzić recenzentom w Polsce xD Właśnie się dziwiłem co się stało, ze każdy twórca technologiczny dostał paczkę PR od Żydów z Cupertino... Jeden taki zniewieściały typ który wchodzi w Apple jak w jabłecznik nawet kłamał w żywe oczy, ze sprzęt po testach odsyła xDDD Miłego oglądania mireczki i może rzeczywiście poczekać z kupnem nowych jabłuszek i poczekać aż stanieją na grudzień. #

W ogóle na stronie Coursery utworzyli ponad 80 nowych kursów, więc jest w czym wybierać - od sztuki po nauki ścisłe. Oczywiście co najmniej komunikatywny angielski jest wymagany. Ja polecam ze swojej strony.
#liganauki #nauka #coursera #globalneocieplenie #neuropa (przepraszam za ten ostatni tag, ale są tam też nauki polityczne i myślę że warto na to wrócić uwagę ;) )
https://www.coursera.org/course/nanosensors
do #neuropa jak ulał
Jakieś kontrowersje wśród naukowców są, ergo - zamachu nie było. Taki jest Twój kierunek myślenia, w takim razie albo musisz to przyznać, albo porzucić ten mocno idiotyczny tok rozumowania. Ew. możesz się też skompromitować, to akurat mocno prawdopodobne wyjście w Twoim przypadku ( ͡° ͜ʖ ͡°)