Wpis z mikrobloga

bez blokady tez blokuje i nikt nie wie ile to bedzie trwać¯\(ツ)/¯

@AleDlaczegoTak: tak, na pewno
Szczególnie jak ktoś wróci do auta, widzi że jest zablokowane i dzwoni na numer, a panowie z obsługi łaskawie za 2h przyjadą. Faktycznie, zajebistego rozwiązanie

hahahhahaaa o kurde ale wybuchem
  • Odpowiedz
@Adom007: patrząc na zdjęcie zaparkowałeś zbyt blisko przejścia dla pieszych (10 metrów, art. 49 PORD), ale oznakowanie poziome i pionowe zezwala na postój w tym miejscu ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@Adom007: Teoretycznie, biorąc pod uwagę hierarchię (kierujący ruchem -> sygnalizacja -> znaki -> przepisy ogólne) mógłbyś uniknąć mandatu, ale w tym kartonowym państwie to nie jest takie pewne xD
  • Odpowiedz
@Adom007: ale jeśli jednak byś się zdecydował na zdjęcie poprzez telefon i mandat to weź daj znać za co bo z tego zdjęcia za c--j nie wynika nic; niby na skrzyżowaniu, ale przed końcem parkingu, na wyznaczonym miejscu; co tu sie najlepszego odjaniepawla
  • Odpowiedz
@Adom007: mi kiedyś założyli to poszedłem do pobliskiego sklepu metalowego i kupiłem szczypce za 50 zeta i kłódkę przeciąłem i otworzyłem i zdjąłem i sobie pojechałem, ale miałem wtedy auto na szwajcarskich blachach więc też i pewność że nie mają moich danych
  • Odpowiedz
no właśnie nie kumam tego xD

@Adom007: wygląda na to, że wyjechałeś 15cm dziobem za znak czy coś xD pokaż fotkę na równo ze znakiem i do tego jeszcze szersze zdjęcie okolicy, wraz ze znakiem początku parkingu.

to jakieś chore co tu widzę i to musi być zarzutka i to twoja prywatna blokada, bo tu nic nie ma sensu xD
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 28
@Adom007: jest wyznaczone miejsce parkowania - blokada założona bezpodstawnie. Jeśli to twój gruz, to dzwoń żeby przyjechali ci to zdjąć i nie przyjmuj mandatu.
  • Odpowiedz