Wpis z mikrobloga

Mirki, mam pytania.
Wyobraźcie sobie, że jeżeli jesteś lesbijką i szukasz sobie dziewczyny przez aplikację randkową typu tinder, to czy chcesz, czy nie będziesz musieć przewijać przez niekończący się zastęp podstarzałych transkobiet; zwłaszcza jeśli jesteś w okolicach dużego miasta, albo – co gorsza – za zachodnią granicą. Wy ich nie widzicie, bo identyfikują się jako lesbijki, zatem pokazują się im tylko laski zainteresowane laskami.

Jakoś rok temu na tych aplikacjach się coś #!$%@?ło, i szlag człowieka trafia, bo się musi przedzierać jak nie przez bezradne męskie nóżki odziane w pończoszki lvl 35, to przez ludzi z przepalonymi kolorowymi tonerami włosami, którym ryja zza kolczyków nie widać, twierdzący, że są nonbinary-genderfluid-pansexual-acab-borderline-watergate-twojastara420. Ci drudzy to wiadomo, skąd się wzięli: to znudzone dzieciaki co się nałykały postmodernistycznych głupot opakowanych w tęczowe papierki. Ale ci pierwsi?

Trochę pokopałam, dodałam się na zdecydowanie za dużo subredditów i oto wnioski:

1. Występuje zauważalna na pierwszy rzut oka korelacja pomiędzy byciem aktywną w internecie transkobietą (facet w babę, MtF), a zainteresowaniem anime. Japońskie ksywki, spódniczki i zakolanówki, różowe peruki, pastelowa ecchi estetyka, infantylne zachowanie. No przyznam, że to groteskowo wygląda na człowieku przed czterdziestką z "five o clock shadow", tym bardziej, że podejrzanie podobne typy pozowały kiedyś ze swoimi anime waifu na poduszkach.

2. Bardzo dużo transkobiet aktywnych w internecie opisuje siebie jako "nieśmiałe nerdki". Często także "gejmerki". Generalnie, sporo transkobiet zajmuje się IT, siedzą w fandomach. Czujecie, o co chodzi xD Zalatuje... hyh, piwnicą. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

No i słuchajcie, czy to jest możliwe, że obserwujemy szaleńczy exodus z fioletowej ćwiartki na zieloną, w celu sprytnego (?) obejścia III aksjo? Ile takich osób ma przeszłość chanową? Czy możemy mówić o rozległej skali? Jaką rolę grają w tym trans aktywiści z postulatem beztroskiej, dowolnej samoidentyfikacji? Gdzie się kończy, a gdzie zaczyna głośna medialnie transfobia? Czy jeżeli zjawisko "from incel to trans" istnieje, to jak oceniamy tego rodzaju strategię? Kto jest za to odpowiedzialny?
Zapraszam do dyskusji.

Wrzucam wam pierwsze lepsze screeny z appek dla poglądu, jak mi nie wierzycie to przejdźcie się na suby typu /trans, /transmaxxing.

#trans #incel #przegryw #randkujzwykopem #milosc #anime #waifu #lewackalogika ##!$%@? #piwnica #blackpill #lewactwo
Pobierz Azsat - Mirki, mam pytania.
Wyobraźcie sobie, że jeżeli jesteś lesbijką i szukasz so...
źródło: comment_1625084851LjOiVQDQY8qAux3IzzQ5JC.jpg
  • 26
@Azsat: W dupie mam tradycyjny model rodziny, nie ma juz odwrotu. Calkowita deindywidualizacja i eksperymenty genetyczne to jedyne wyjscie. Nie moglbym bardziej gardzic tradycyjnym modelem rodziny... Swarm/Hive mind - i calkowita kontrola jednostek ludzkich za pomoca feromonow jak u mrowek czy pszczol + biologiczne i cybernetyczne implanty. Nie ma innej drogi.
@pr0r0kSpierd0lenia
@Azsat

Niestety prorok #!$%@? (super nick kumplu) ma dużo racji, jesteście zbyt emocjonalne i steruje się wami jak marionetkami, szczególnie chady mają tą moc. Nie czytałem jeszcze całej dyskusji ale no same siebie kreujecie na worki na spermę dla chadów i dazycie do tego żeby była taka wasza rola. Może niedługo będzie tak że kobiety zejdą do podziemi czegoś na rodzaj kopca w którym będą leżeć całymi dniami i będą miały
@Sonia_Zwierzynska: Bedzie bardziej jak w tym eksperymencie z myszami... No chyba ze wejda muzulmanie i po prostu skonczy sie pierd0lenie, w takim razie raczej nie dojdzie do mojej wizjii spolecznej ale w sumie taka dyscyplina przyda sie rozwiazlemu spoleczenstwu. Katolicka wiara zawiodla i nie utrzymala moralnego poziomu spoleczenstwa wiec moze twarda i ostra wiara muzulmanska przyniesie ulge? Kto wie, ja tam bede sie przygladal z przyjemnoscia, i nawet w ostatecznosci zaakceptuje
@Azsat: W wielkim skrócie - seks jest potrzebny mężczyznom [w każdym razie wielu w tym mi], do prawidłowego funkcjonowania. Po prostu musisz zamoczyć, żeby mózg zaczął dobrze funkcjonować, odprężyć się. Nie bez znaczenia są tutaj wyrzuty hormonów, ktore sprawiają, że czujesz się lepiej i bardziej wartościowym.

1. Każdy po prostu chce mieć partnera, wiele osób stałego. Pojawia się więc desperacja, kiedy długo go nie ma i zaczyna się złe myślenie o
@Azsat: jak dla mnie to to nie sa zadne trans kobiety tylko ziomki w perukach co chca ruchac lesbijki xD no ale nie wiem czy cos osiagna, bo przeciez lesbijki nie lubia penisow, wiec co taki koles w peruce zrobi. Discuss