Wpis z mikrobloga

Mam takiego kumpla, który ma około 170cm wzrostu i zruchał ponad 150 lasek. Ma fryzurę podobną do tego typa na zdjęciu- krótkie włosy i lekkie zakola tylko, że jest blondynem i nie ma takiego zarostu i tak krzaczastych brwi. Mordę w sumie też ma trochę podobną. Ogólnie nie można powiedzieć, że ma mordę chada, ale nie można też powiedzieć, że jego morda jest odrzucającą bo nie ma za bardzo żadnych defektów. Jara też dużo zioła. Zdarza mu się ruchać laski razem ze swoim przyjacółmi na kilka batów. Nie jest to dla niego nic nadzwyczajnego. Jak tego dokonał? Dzięki swojej zajebistej dynamiczności, social skillowi, bajerce i humorowi(śmieszek z niego). Czy to oznacza, że jest jakaś nadzieja? Nie sądzę. Jeśli ktoś jest cichy, nieśmiały, mało dynamiczny, małomówny, bez social skilla i znajomych to nie widzę możliwości żeby to się miało zmienić i ktoś nagle zacząłby być wygadany, dynamiczny i w ogóle, żeby stał się duszą towarzystwa itp. Nie ma #!$%@?! W dodatku jeśli on tyle rucha to na pewno nie wstydzi się swojego miecza.

#przegryw #dickpill #tinder #ruchanie #p0lka #pieklomezczyzn #seks #narkotykizawszespoko
Smasher69 - Mam takiego kumpla, który ma około 170cm wzrostu i zruchał ponad 150 lase...

źródło: comment_1624880528VPBtSuZvlLTtZ1AvDtIzUu.jpg

Pobierz
  • 16
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@Daniell0: nie chce mi się pisać xD z tym wpisem jestem skłonny się zgodzic bardziej niż z poprzednim. Na pewno nie zgodzę się z tym, że jak się ktoś urodził #!$%@? to już taki umrze. Chyba, że nic nie zrobi w tym kierunku, to wtedy tak