Aktywne Wpisy
board_of_trustees +160
Jarczur +76
Zaraz czeka mnie najpewniej zmiana pracy (100% zdalnie), a też żyćko mnie zmusiło żeby wynieść się z mojego dotychczasowego "biura" w sypialni - więc musiałem sobie ogarnąć nową dziuplę w domu do roboty.
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
Skromnie, meble ikea, ale przynajmniej wreszcie podnoszone biureczko.
#chwalesie #pokazbiurko #pracbaza
W cywilizowanej i rozwiniętej Japonii, kiedy córka przyprowadza i przedstawia swojego wybranka rodzicom, ci wykonują test. Podają mu Nintendo Switcha. Kiedy chłopak konsoli nie tknie, albo powie że mu się nie podoba, to wiadomo że pochodzi z patologicznej rodziny. Test działa z dokładnością 100% i nawet WHO i ONZ przyznali, że u rodzin w których dominuje alkoholizm, narkomaństwo i kazirodztwo zawsze pojawia się niechęć do Nintendo Switcha.
#nintendoswitch #gry #pasta #konsole
@SpaceShip: #takaprawda
@Tratak: XD
kiedyś muszę go wystawić na sell albo wymianę
W przypadku Switcha to głównie przenośność w podróży (czy szybka gierka na kibelku, pauza systemu i tyle) i exy które
Wygoda z grania, mówię to całkiem poważnie. Sam mam peceta oraz nintendo switcha i szczerze to sam niekiedy bym pograł w jakąś grę na wielkim ekranie (znaczy na nintendo gram, ale bardziej mi tu chodzi o gry z peceta jak Doom, Wolfenstein, czy inne Fify), do tego dochodzi cała otoczka z konsolowego grania xD
Dodatkowo na konsolach masz sporo fajnych exów oraz nie martwisz się czy dana gra Ci odpali.
A w przypadku