Aktywne Wpisy

SunnO +191
Witam,
Pozwolę sobie po raz ostatni zawołać plusujących wpis. Następnym razem będę publikował tylko pod tagiem #iskierkanela chyba do niej pasuje bo to taki oszołom żywy że hej.
Wczoraj była na pierwszym szczepieniu i dostała książeczkę zdrowia. 2 września kolejny etap odrobaczania + dostała jakieś krople na karczycho do zaaplikowania. Zdrowa, rośnie chyba normalnie bo już podchodzi pod 0.9 kg ( ͡° ͜ʖ
Pozwolę sobie po raz ostatni zawołać plusujących wpis. Następnym razem będę publikował tylko pod tagiem #iskierkanela chyba do niej pasuje bo to taki oszołom żywy że hej.
Wczoraj była na pierwszym szczepieniu i dostała książeczkę zdrowia. 2 września kolejny etap odrobaczania + dostała jakieś krople na karczycho do zaaplikowania. Zdrowa, rośnie chyba normalnie bo już podchodzi pod 0.9 kg ( ͡° ͜ʖ

wash-and-go +3
Nie wiem, czy zauważyliście, ale nagle z każdej strony nagonka na tych, co śmią poruszać się po mieście na hulajnodze. Mandaty, nowe przepisy, kontrole, a jeszcze brakuje, żeby straż miejska dronem zrzucała siatkę jak w Pokémonach.
Co się dzieje? Już tłumaczę:
💰 Bo nie płacisz:
Nie tankujesz.
Co się dzieje? Już tłumaczę:
💰 Bo nie płacisz:
Nie tankujesz.

Ktoś używa biurka o regulowanej wysokości i pracuje stojąc od czasu do czasu? Jakie są wasze wrażenia? Najlepiej jeśli ktoś pracował kilka tygodni albo miesięcy przy takim.
Dzięki.
źródło: comment_1624265897zM1Ne4T05wYkKfUIcJ6IeT.jpg
PobierzBardzo polecam. Przepracowalem jakos 2-3 lata
Komentarz usunięty przez autora
@Humbaq: od stania 8 godzin też n--------ą plecy, zarówno siedzenie jak i stanie przez tyle godzin to nie jest coś, do czego nasze ciała są przystosowane. Rozwiązaniem jest faktycznie biurko regulowane, które możesz co jakiś czas przestawiać, ale na pewno nie takie, którego przestawienie jest problematyczne i w zasadzie musisz się zdecydować, czy będziesz stać czy siedzieć.
W Danii takie biurka to był standard, teraz w Szwajcarii niestety mam zwykłe, bo tu ogólnie biura są mocno przestarzałe.
najlepiej się sprawdza jak możesz czasem się rozruszać, przespacerować, a potem 2h posiedzieć i wstać znowu
jeszcze do tego dokładasz stepper i masz komplet
Za okolice 1 400 czy 1 500 zł wziąłem sam stelaż, który przyszedł kurierem a blat dokupiłem w IKEA za 100 zł (marnej jakości, farba schodzi, więc tego blatu nie polecam raczej).
Biurko mam od 2019 roku i na razie działa dobrze.
jest zajebiste polecam
np ikea skarsta