Aktywne Wpisy

peanut_whu +691
Z okazji świątecznego #rozdajo jeden mirek lub mirabelka otrzyma ode mnie ręcznie wykonany pasek na wymiar, bo kto to widział, żeby człowiek chodził w jakimś syfie z sieciówki, co to się kruszy w rękach po roku ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
Na pasku mogę wybić inicjały na życzenie.
Pasek jaki jest, każdy widzi – prosty i pancerny, w zasadzie na całe życie, bo składa się tylko z trzech elementów: jednolitego
źródło: 1000061518
Pobierz
MonazoPL +139

Bardzo dziwna sprawa, pytanie z ciekawości. Miałem odsunięty komputer spod biurka na środek pokoju, był wyłączony. Podczas wsuwania go pod biurko lekko zaskwierczało, klawiatura się na chwilę podświetliła po czym zgasła. Komputer działał po włączeniu. Co to było i czy było to groźne dla komputera?
@Parspakop: być może masz tylko niedociśniętą wtyczkę zasilania w obudowie, ale na wszelki wypadek odłącz zasilanie i sprawdź przewody zasilania czy nie maja uszkodzeń, naciętej izolacji, kabli na wierzchu, wtyczki czy nie mają osmaleń itd. Iskrzenie jest częstą przyczyną pożarów.