Aktywne Wpisy

AnalnyNiszczyciel +374
Moi starzy dziś wrócili z wakacji. Stary dał się namówić i pojechali z młodszą moją siostrą do Chorwacji. Niby zadowoleni, wszystko super. Mama nakupowała pamiątek, ale mój stary przebił jak zawsze wszystko. Kupił k---a i przywiózł z Chorwacji z tamtejszej castoramy czy innego tego typu sklepu bojler bo mówi, że u nas za c--j w takiej cenie takiego by nie dostał. W------e w te wakacje, ale z bojlera jest niesamowicie zadowolony i
hans-kloss-23 +17
#raportzpanstwasrodka Niby mała rzecz a jak cieszy!
źródło: image
Pobierz

#usa #antykapitalizm #bekazusa #neuropa #neet
@hansschrodinger: Powinni zmniejszyć do zera. Wtedy będą mieli więcej wolności.
^^ sarkazm oczywiście. Nie jestem kucem.
@hansschrodinger: to jest parametr umowy o pracę, taki jak wynagrodzenie. Nie pasuje - szukasz pracy gdzieś indziej
@turbopisior: urlop to jest benefit bo płacą za brak pracy. A ja mam 24 dni urlopu (w USA), a z kolei
Urlopu na żadanie masz aż 3 dni, więc co tu porównywać do 30 dni, 10 razy więcej?
To jest właśnie ameryka - rynek ludzi którzy mają sprawy w swoich rękach, a nie w regulacjach. Ty wolisz by pisior dawał ci jakąś gwarancję 80%, a ludzie tutaj wolą sami sobie to wynegocjować, lub wybrać pracę która
@brittanys_husband No ale nie każdy może sobie na to w USA pozwolić. Wypada jeszcze wspomnieć o służbie zdrowia która również nie przysługuje każdemu, i przez to USA jest określane przez wielu ludzi jako kraj faszystowski.