Wpis z mikrobloga

@Krawcowy: Nie da się zrobić takiej sylwetki naturalnie. Tzn teroetycznie być może gdyby był obdarowany cudownym DNA, nie robił nic innego tylko ćwiczył, eksperymentalnie spał z systemem stymulującym wzrost masy mięśniowej z jednoczesnym spalaniem tłuszczowej, miał idealną dietę, idealne suplementy, idealny sen, to... być może.

Czyli nie, nie da się.
  • Odpowiedz
@SamiS: Ale on miał czas na trening, diete, sen - nie z---------ł fizycznie w czasie studiów. Nagrywali filmy na YT, potem pomału rozwijali firmę. Tutaj dużą role odgrywa oświetlenie i cienie. Myślę, że mając trochę predyspozycji i trenując kilka lat bez imprezowania, da się uzyskać podobną sylwetkę ( ͡º ͜ʖ͡º)
Dodam jeszcze, że zaczynał ćwiczyć mając 18 czy 20 lat, to najlepszy okres jeśli chodzi
  • Odpowiedz
@tomsiup: to jest taka sylwetka co Ci podlane rozowe powiedza, ze taka w sam raz niezbyt przesadzona, zarys miesni, a nie jakis pudzian ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@tomsiup: Tak właściwie, to nie wiem, podoba się to ludziom? Dla mnie taka sylwetka, to trochę kalectwo (no, dobra, moja aktualna to też kalectwo). Ale jak bym już miał pakować, to wolałby mieć taką lekko wyrzeźbioną, jak nie wiem, Stalone w Rambo, a nie takie coś.
  • Odpowiedz
@dopeboiYSL: Typ jest akurat przepakowany, ma restrykcyjną dietę bo po jego skórze widać że prawie w ogóle nie ma tkanki tłuszczowej a to utrzymasz tylko restrykcyjną dietą i ciągłymi treningami. Zapewne nie jest to w pełni naturalne.
Takie coś jak ma ten typ prowadzi do ciężkich chorób serca w wieku 50+, zwiększa też ryzyko wystąpienia nowotworu, jak przez najbliższe 15-20 lat będzie utrzymywać taką dietę i treningi to przy tym
  • Odpowiedz