Aktywne Wpisy
Lewusx +58
mirko_anonim +1
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
Słuchajcie, jestem 39 letnim urzędnikiem średnio-wyższego szczebla w mieście wojewódzkim, ale nie top 5 (raczej top 8, top 9). Zarabiam 9800 zł brutto. Od stycznia może będzie 10250 zł brutto. Mam 181 cm wzrostu, ważę 99 kg. Chciałbym założyć rodzinę. Od żony oczekuje:
- wiek 25 do 34 lat
- wygląd 6/10 jako minimum
- wzrost w przedziale 160 cm do 169 cm wzrostu
- BMI w normie
#polityka #rzeszow #neuropa #4konserwy #bekazpisu
Zaścianek wciąż 70% za pisem
@Hershel: W zeszłym roku w mieście wygrał Duda.
@tnai-wed: Minimalnie, czyli tak jak Duda w całym kraju. Wyniki w Rzeszowie kilka wyborów z rzędu pokrywają się z wynikami w skali całego kraju.
PiS tutaj ma 34%, i to jeszcze wliczając wyborów "pożyczonych" od Ferenca. Dla nich tragiczny wynik. Jest się z czego cieszyć.
14 lat temu uciekłem z podkarpackiego do Wawy, best decision ever.
opozycja - PiS - Konfederacja - Ziobro
@czeskiNetoperek: o całe 0.6% podczas gdy duda wygrał w 70% powiatów w Polsce XD
@paradoksik: A sporo się czyta, że województwo podkarpackie to najzdrowsi ludzie, którzy żyją najdłużej i są najbardziej szczęśliwi. Brzmi jak dobre miejsce do życia.
@czeskiNetoperek: wciąż by nie pomogło, ale jestem zdziwiony, że poszli na taki ruch, że nie cisnęli ich w ZP by był jeden kandydat.
@HetmanPolnyKoronny: Kolega nie śledzi ostatnio polskiej polityki? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@czeskiNetoperek: Musimy odwolac, bo przegramy. Czy cos.