@Krejziismylife: xD ale się czepiliscie tego batożenia. Chyba podświadomie chcielibyście, żeby tak było. Braun nie raz i nie dwa, że wolnoć Tomku w swoim domku. Ten maglowany cytat, to była odpowiedź na głupie pytanie. Dorośli ludzie mogą robić co chcą i z kim chcą, ale nie na ulicy. I to tyczy się również heteryków. Tolerancja jak najbardziej, ale nie adopcja i wymuszona przez zachodnich lobbystów promocja.
ale się czepiliscie tego batożenia. Chyba podświadomie chcielibyście, żeby tak było. Braun nie raz i nie dwa, że wolnoć Tomku w swoim domku. Ten maglowany cytat, to była odpowiedź na głupie pytanie.
@citizen_cock: jesteś żałosny. Braun w wywiadzie dla wrealu24 wyraźnie powiedział, że KIEDYŚ uważał, że wolnoć tomku w swoim domku, a teraz posuluje PENALIZACJĘ HOMOSEKSUALIZMU JAKO TAKIEGO. "Opowiadam się za penalizacją aktywności homoseksualnej jako takiej (...). Ja to postuluję - karalność sodomii
@citizen_cock: czepiliście XD Gościu ja tylko cytuje, skoro wasz polityk tak mówi, to raczej wy się czepiliście XD. Czepliście się gejów bardziej niż oni sami. To jakieś podświadome ciągoty do męskich tyłków czy jak?
@Krejziismylife: najpierw zetrzyj pianę z pyska. Ktoś kto chce karać dorosłych ludzi za to co robią z innymi dorosłymi ludźmi za ich zgodą nie ma mojego poparcia. Konferencja i sam Grześ opowiadał niejednokrotnie, że nie pochwala sodomi, ale nie da się jej zakazać. Od tolerancji do promocji istnieje daleka droga.
@citizen_cock: i czekaj, nie pochwala i nawołuje do batożenia, ale stwierdza, że nei da się zatrzymać. I to jest tolerancja? Batożenie? No prawicowa tolerancja w formie
@Krejziismylife: haha gościu, najprościej mówiąc uległeś propagandzie. Kogo obchodzi co kto robi w swoim własnym łóżku. Jeśli tak lubisz wypowiadać się na temat Brauna, to proszę zapoznaj się i zajrzyj do źródła. Obejrzyj trochę debat czy programów z jego osobą i nie daj się manipulować wyciętymi z kontekstu cytatami.
@citizen_cock: typie bronisz partii która nawołuje do nieanwiści i państwa wyznaniowego. A do innych mówisz nie kompromituj się XD I nie zapomnijmy o miłości do reżimów XD
Bo lewaki nawołują do pozbawiania wolności za fobię.
@citizen_cock: jesteś żałosny.
Braun w wywiadzie dla wrealu24 wyraźnie powiedział, że KIEDYŚ uważał, że wolnoć tomku w swoim domku, a teraz posuluje PENALIZACJĘ HOMOSEKSUALIZMU JAKO TAKIEGO.
"Opowiadam się za penalizacją aktywności homoseksualnej jako takiej (...). Ja to postuluję - karalność sodomii
@peasoup: To Jacek Wilk już nie jest w Konfederacji?
Gościu ja tylko cytuje, skoro wasz polityk tak mówi, to raczej wy się czepiliście XD. Czepliście się gejów bardziej niż oni sami. To jakieś podświadome ciągoty do męskich tyłków czy jak?
No prawicowa tolerancja w formie
Wyrwanymi z kontekstu. Wam prawakom można się zesrać na morde a wy i tak to zlizecie ze smakiem XD
@citizen_cock: brauna i konfederację. Cytat wskazałem.