@ParisHowlett: ADA skoczyła na hype ale im bliżej wejścia ETH 2.0 tym więcej kasy z niej będzie odpływać do ETH. Gdybym miał ADĘ to bym teraz wymieniał na ETH, ale nie mam ( ͡°͜ʖ͡°)
ps. nie obrażaj się o mój styl wypowiedzi ( ͡~ ͜ʖ͡°)
mi od samego poczatku chodzi o inna grupe ludzi. kazdy kolega, ktory sie odzywal do mnie na przestrzeni tego roku o krypto pytal o cardano (zaden nie kupil bo odradzalem hyhy( ͡°͜ʖ͡°) ).
moja teza jest taka, ze jak znowu lokomotywa ruszy to czy tam beda SC czy ich nie bedzie to bedzie bez znaczenia.
@atari_xd: jest to jakies rozwiazanie dzieki ktoremu i wilk syty i owca cala.
Zaspokoje swoje fomo ale jednoczesnie nie bede babral sie w tym gownie za mocno.
@ParisHowlett: wlasnie na cos takiego licze tylko ze mam wrazenie ze wieksze wzrosty niz samo cardano zanotuja wszystkie te shity orbitujace wokol cardano
@ParisHowlett: imho hype się skończy w sierpniu wraz z odpaleniem smart kontraktów, nic z tego nie wyniknie, wiele platform ma to i co z tego, grubasy się zcashują chwilę przed, ulica zostanie z bagami na grupach wsparcia na telegramie
@atari_xd: jedno nie wyklucza drugiego, mowisz tu jednak o ludziach, ktorzy juz slyszeli cos takiego jak "smart contract". i to pewnie sie wydarzy, tak jak mowisz. mi chodzi o jeszcze nowszych, ktorzy wjada na fali euforii.
bo to sie oczywiscie wydarzy w przyszlsoci, ta maszyna do przekazywania srodkow finansowych z jednych rak do drugich bedzie jeszcze wiele cykli pracowala ¯\_(ツ)_/¯
@Niemamwiedzy: ja nawet nie wiem, ze sa jakiekolwiek
@ParisHowlett: Prawda jest taka że czas na ładowanie się w cardano to był rok temu. Pomijam to że być może mamy raczkującego beara i następny rok będzie pod wodą dla wszystkich projektów. Januszy bym nie przeceniał i ich siły nabywczej. Prędzej wydadzą pieniądze na oczywiste scamy które ktoś im ładnie zareklamuje na fejsie. W przedniej bańce Janusze wydawali po 25K euro na licencje dascoina ¯\_(ツ)_/¯
@atari_xd: Ja rowniez nie wiem co bedzie w przyszlosci, ale dokladnie o to mi chodzi: nie wazne smart contracty, nie wazny ekosystem, wazne, ze ktos na fejsiuku powiedzial, ze xrp bedzie za 589. Wtedy kalkulator idzie w ruch, halyna, bede miliarderem. Nic na to nie poradzisz ¯_(ツ)_/¯
#kryptowaluty #bitcoin #kryptokomedia
źródło: comment_1623384415NrVPUMUePpwbXmkg9KJDko.jpg
Pobierzps. nie obrażaj się o mój styl wypowiedzi ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
mi od samego poczatku chodzi o inna grupe ludzi. kazdy kolega, ktory sie odzywal do mnie na przestrzeni tego roku o krypto pytal o cardano (zaden nie kupil bo odradzalem hyhy( ͡° ͜ʖ ͡°) ).
moja teza jest taka, ze jak znowu lokomotywa ruszy to czy tam beda SC czy ich nie bedzie to bedzie bez znaczenia.
Zaspokoje swoje fomo ale jednoczesnie nie bede babral sie w tym gownie za mocno.
@ParisHowlett: wlasnie na cos takiego licze tylko ze mam wrazenie ze wieksze wzrosty niz samo cardano zanotuja wszystkie te shity orbitujace wokol cardano
bo to sie oczywiscie wydarzy w przyszlsoci, ta maszyna do przekazywania srodkow finansowych z jednych rak do drugich bedzie jeszcze wiele cykli pracowala ¯\_(ツ)_/¯
@Niemamwiedzy: ja nawet nie wiem, ze sa jakiekolwiek
Od dawna mnie na tagu nie było, miałem dosyć kwasów gołego i romana, teraz juz nawet tu ludzi nie poznaje.
Ciebie na pewno nie kojarzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)