Wpis z mikrobloga

@ParisHowlett: ADA skoczyła na hype ale im bliżej wejścia ETH 2.0 tym więcej kasy z niej będzie odpływać do ETH. Gdybym miał ADĘ to bym teraz wymieniał na ETH, ale nie mam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

ps. nie obrażaj się o mój styl wypowiedzi ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@atari_xd: ale widzisz. ty o jednym, ja o drugim.

mi od samego poczatku chodzi o inna grupe ludzi. kazdy kolega, ktory sie odzywal do mnie na przestrzeni tego roku o krypto pytal o cardano (zaden nie kupil bo odradzalem hyhy( ͡° ͜ʖ ͡°) ).

moja teza jest taka, ze jak znowu lokomotywa ruszy to czy tam beda SC czy ich nie bedzie to bedzie bez znaczenia.
  • Odpowiedz
@atari_xd: jest to jakies rozwiazanie dzieki ktoremu i wilk syty i owca cala.

Zaspokoje swoje fomo ale jednoczesnie nie bede babral sie w tym gownie za mocno.

@ParisHowlett: wlasnie na cos takiego licze tylko ze mam wrazenie ze wieksze wzrosty niz samo cardano zanotuja wszystkie te shity orbitujace wokol cardano
  • Odpowiedz
@ParisHowlett: imho hype się skończy w sierpniu wraz z odpaleniem smart kontraktów, nic z tego nie wyniknie, wiele platform ma to i co z tego, grubasy się zcashują chwilę przed, ulica zostanie z bagami na grupach wsparcia na telegramie
  • Odpowiedz
@atari_xd: jedno nie wyklucza drugiego, mowisz tu jednak o ludziach, ktorzy juz slyszeli cos takiego jak "smart contract". i to pewnie sie wydarzy, tak jak mowisz. mi chodzi o jeszcze nowszych, ktorzy wjada na fali euforii.

bo to sie oczywiscie wydarzy w przyszlsoci, ta maszyna do przekazywania srodkow finansowych z jednych rak do drugich bedzie jeszcze wiele cykli pracowala ¯\_(ツ)_/¯

@Niemamwiedzy: ja nawet nie wiem, ze sa jakiekolwiek
  • Odpowiedz
@ParisHowlett: Prawda jest taka że czas na ładowanie się w cardano to był rok temu. Pomijam to że być może mamy raczkującego beara i następny rok będzie pod wodą dla wszystkich projektów. Januszy bym nie przeceniał i ich siły nabywczej. Prędzej wydadzą pieniądze na oczywiste scamy które ktoś im ładnie zareklamuje na fejsie. W przedniej bańce Janusze wydawali po 25K euro na licencje dascoina ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@atari_xd: Ja rowniez nie wiem co bedzie w przyszlosci, ale dokladnie o to mi chodzi: nie wazne smart contracty, nie wazny ekosystem, wazne, ze ktos na fejsiuku powiedzial, ze xrp bedzie za 589. Wtedy kalkulator idzie w ruch, halyna, bede miliarderem. Nic na to nie poradzisz ¯_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@ParisHowlett: ulica juz sobie poszła, lol. Po tym wpisie zakładam, że to Ty należysz do ulicy.

Od dawna mnie na tagu nie było, miałem dosyć kwasów gołego i romana, teraz juz nawet tu ludzi nie poznaje.

Ciebie na pewno nie kojarzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz