Założył konto 3 miesiące temu i cała jego działalność to postowanie zewnętrznych materiałów o grze, dla pewności na obydwu redditach low i high. Takie ciekawostki jak pozytywne artykuły dziennikarzy o grze czy ostatni miesiąc chyba codziennie postuje artworki. Biegle zna szczegóły i prostuje gdy ktoś np. niedokładnie poda wyniki finansowe i podsyła raport finansowy do ściągnięcia :)
Ostatnio chyba trochę ma dosyć, bo zrobił się bardziej zrzędliwy i zaskoczony, że nawet ja krytykuje CDPR (zamieściłem mój "śmieszny montaż" z keanu i cyberbuggado, ale post poleciał, bo "ktoś" zgłosił).
Jego odpowiedź na moje pytanie o wolny czas ostatecznie mnie utwierdził, że to pracownik CDPR ( ͡°͜ʖ͡°)
@pablo397: Szczęściarz, też chciałabym mieć taką fajną pracę. Trzeba tylko odpierać kolejne fale hejterów i tworzyć ciekawe posty, które poprawiają wizerunek CP. Brzmi jak praca marzeń. Kolejny z hobby, które wcale nie jest opłacane
@pablo397: Ogólnie to na propsie te twoje rzeczy są na tym reddicie ale kogo #!$%@? obchodzi na kim był fingers wzorowany jak mamy z nim styczność tylko podczas szukania typiary z burdelu. Mogli by nawet fingersa wzorować na trampie bajdenie kaczyńskim tusku i chińskim puchatku. Wg mnie takie info tylko dla sasko są wartościowe jak ten jego paśnik co go nie ma. #nikogo fingers i jego wzorzec.
https://www.reddit.com/user/moss_arrow/posts/
Założył konto 3 miesiące temu i cała jego działalność to postowanie zewnętrznych materiałów o grze, dla pewności na obydwu redditach low i high. Takie ciekawostki jak pozytywne artykuły dziennikarzy o grze czy ostatni miesiąc chyba codziennie postuje artworki. Biegle zna szczegóły i prostuje gdy ktoś np. niedokładnie poda wyniki finansowe i podsyła raport finansowy do ściągnięcia :)
Z drugiej strony dowiedziałem się kilku ciekawych rzeczy od niego, np. że fingers był wzorowany na tym aktorze
a Brenan to https://en.wikipedia.org/wiki/Philosophical_zombie
Ostatnio chyba trochę ma dosyć, bo zrobił się bardziej zrzędliwy i zaskoczony, że nawet ja krytykuje CDPR (zamieściłem mój "śmieszny montaż" z keanu i cyberbuggado, ale post poleciał, bo "ktoś" zgłosił).
Jego odpowiedź na moje pytanie o wolny czas ostatecznie mnie utwierdził, że to pracownik CDPR ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#cyberpunk2077
Albo jakiś psychofan albo pracownik dyskretny jak ballerina w betonowych butach.
(żeby nie było to
@Lazarus2077: pewnie to on kryje się pod nickiem moss_arrow xD
Plotwist @pablo397 jest pracownikiem CDPR i manipuluje nami od miesięcy ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)