Aktywne Wpisy

Cosipi +82
Z tymi obrzydliwymi personami nie ubił bym nawet muchy w kiblu a co dopiero iść z nimi na marsz tuska xD
Przyczym te 12 osób to i tak minimalnym malusieńki odsetek posrańców którzy jutro tam będą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka
Przyczym te 12 osób to i tak minimalnym malusieńki odsetek posrańców którzy jutro tam będą ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#konfederacja #bekazlewactwa #polityka

Xeni323 +244
fałszywe oskarżenie o gwałt - nad ranem podzieliłem się z tym tutaj lecz bez szczegółów - kilku Mirków chciało abym opisał akcje to już macie ładnie:
1 Kwietnia umówiłem się z typiara z tindera że ją zgarne z pracy i pojedziemy do niej, zjemy coś ogladniemy film i tyle. Wszystko było git, nie narzekałem, nie doszło do zbliżenia, jedynie przytulanie i małe pocałunki, natomiast jeśli ona nie wykazywała chęci na stosunek to
1 Kwietnia umówiłem się z typiara z tindera że ją zgarne z pracy i pojedziemy do niej, zjemy coś ogladniemy film i tyle. Wszystko było git, nie narzekałem, nie doszło do zbliżenia, jedynie przytulanie i małe pocałunki, natomiast jeśli ona nie wykazywała chęci na stosunek to
bath day
Komentarz usunięty przez autora
https://katz.sas.upenn.edu/resources/blog/saturn-and-jews#:~:text=Underlying%20the%20well%2Dknown%20link,in%20charge%20of%20the%20Jews.
Kult Saturna rozpowszechnił się na całym świecie. Dominował (i dominuje) on w panteonach większości wyznań Eurazji pod wieloma imionami jak np. Svaróg, Shiva, Szatan ( ͡° ͜ʖ ͡°), Moloch, Baal, egipski 'On' lub Apis...a także Jahwe, czyli bóg żydów. Stary testament, Talmud oraz dzisiejsza symbolika żydowska czy zwyczaje religijne są przesiąknięte
Ja się myję, ty się myjesz, on ona ono się myje - jaki to czas?
@JoeShmoe: a Ty to byłeś w śpiączce przez ostatnich 9 lat? XD