Wpis z mikrobloga

@dizel81: po raz nie wiem który spytam: po co wy go oglądacie, upadły, nudny olkoholik na ketonalu zgrywający lateksa, a dla nich u nas nie ma miejsca (°°
  • Odpowiedz
@lofix: chvj wie, pewnie coś go bolało kiedyś, może ząb, albo głowa mocniej wziął raz, zobaczył, że ma potencjał narkotyczny i działa na układ nerwowy o wiele bardziej niż zwykłe przeciwbólowe i szprycuje się tym zapijając wódą. Nie wiem po co to oglądać
( ͡° ʖ̯ ͡°)
  • Odpowiedz
że ma potencjał narkotyczny i działa na układ nerwowy o wiele bardziej niż zwykłe przeciwbólowe

@aa-aa: tej, ale przecież ketonal nie ma żadnego potencjału narkotycznego
  • Odpowiedz
@xardas_pl: przecież wykazuje działanie psychoaktywne i jest stosowany przez narkomanów również, nie mam na myśli ketonal active, tylko ketonal lub ketonal forte, on akurat bierze chyba ketonal, ~10 tabletek dziennie czy więcej + w---a
  • Odpowiedz
@aa-aa: a dasz jakiś link żeby to potwierdzić?
nie wiem skąd ludziom ten mit się wziął.

żaden ketonal w żadnym stężeniu nie jest stosowany przez narkomanów xD i nie ma żadnego działania psychoaktywnego
  • Odpowiedz
@xardas_pl:
bo ćpają między innymi ketonal jako dodatek - w tym przypadku do wódki, czego dowodem jest wielokrotnie przewijający się wątek ketonalu na hyperreal, może sam masz z tym problem i dlatego nie chcesz tego zaakcpetować, ja raczej swoje powiedziałem, bo nie widzę sensu tłumaczyć czegoś co jest tak oczywiste
  • Odpowiedz