Aktywne Wpisy
snorli12 +236
To jest niesamowite jak zmieniła się moda w ciągu 10 lat, jakby 10 lat temu dziewczyny na studiach w szkole tak się ubrały wyglądały by na odmiencow a teraz wszystkie wyglądają jak raper w latach 90 tych xdd Skąd ta moda się wzięła? Z jakiegoś serialu, piosenkarek?
#plodnajulka #logikarozowychpaskow #modadamska #ubrania #studbaza #licbaza #ubrania #pytanie
#plodnajulka #logikarozowychpaskow #modadamska #ubrania #studbaza #licbaza #ubrania #pytanie
Właśnie czytam komcie pod nowym filmem Gonciarza w którym się tłumaczy. A tam się dowiaduję, że 29 latka nadal jest nieświadomym dzieckiem który ma nierozwinięty mózg XD
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
#gonciarz #grooming #bekazrozowychpaskow #logikarozowychpaskow #blackpill
Jestem boomerem, nie ma co ukrywać wieku. I jestem niewąsko wkurzona. Za starych dobrych czasów szłam do sklepu, kupowałam takie Diablo czy innego hirołsa, wrzucałam płytkę instalacyjną i miałam wszystko inne gdzieś.
Teraz? Zapomnij.
Chcesz grę, dostajesz jakieś kody. Żeby jeszcze starczyło wejść na stronę producenta i ściagnąć pliki, ale nie, to by było za proste. Musisz jakieś konta na durnych platformach zakładać i żeby zagrać, przecierpieć za każdym razem łączenie się z tym badziewiem, które notorycznie pcha się do działania od startu systemu.
Nie jestem właścicielem tego produktu, tylko jego użytkownikiem. Nie mogę, jak mi się gra znudzi albo zwyczajnie nie spodoba, oddać jej komuś, za dobrze by było. Jak się takiemu gogowi nie spodoba moja facjata/komentarze/uj wi co, to mi możliwość grania w ogóle odbierze.
Moje dzieciaki wzruszają ramionami i powtarzają: future is now, old woman. A ja się czuję odarta z części wolności. Z prawa do posiadania tego, za co płacę. Do du..szy z taką przyszłością, wracajcie stare dobre czasy!
Komentarz usunięty przez moderatora
Jeszcze nikt nie wpadł na biznes w postaci sprzedawania gier tak po prostu, bez tej całej platformowej otoczki?
Komentarz usunięty przez moderatora
No właśnie GOG po części wpadł XD. Gry są tam twoje i możesz sobie z nimi robić co ci się podoba nawet nie instalując tej ich platformy. Jeżeli chodzi o płyty to już gorzej bo decyzja należy do każdego wydawcy z osobna i tylko cdprojekt stosuje płyty bez zabezpieczeń.
Ewentualnie konsole dają
Możesz w każdej chwili pobrać sobie te gry z goga i wypalić je na płytach jeśli masz taką potrzebę.
I te płyty będą działać nawet jeśli cały gog się zawinie.
Wniosek wyciągnij sama ( ͡º ͜ʖ͡º)
kiedyś ->> proszenie rodziców o wyjazd do marketu przez tydzień albo ssanie gry z torrentów przez tydzień
teraz ->> kilk, czekam 10minut i gram xD No faktycznie ciężkie czasy
@zwierzeta_sa_spoko: kolega też 50-latek? Piona!