@Ulany_Utopiec: Nie no jasne, żenada jak skurczybyk. A według ciebie na takim weselu co powinni grać? Polskie rapsy? A może coś hevy-metalowego? Zastanów się po co sa grane wszelkiego rodzaju piosenki disko-polo, biesiadne i swojskie? Ponieważ żenadometr cię dopadł podpowiem, służy to integracji wszystkich ludzi na weselu. Przecież większość z nich widzi się pierwszy (i ostatni) raz na oczy. Takie wspólne śpiewanie znajomych piosenek pomaga w nawiązaniu pierwszych kontaktów, później-
@Ulany_Utopiec: Od poczatku nie chcialem isc na te weseke, ale poszedlem ze wzgledu ze to bylo wesele mojej kuzynki a to ze takiego cwela za meza sobie wybrala to nie moja wina ¯\_(ツ)_/¯
@Ulany_Utopiec: Raz do roku na święta sie z tym cwelem widze i tylko ze wzgledu na swojego ojca, kuzynke i rodzenstwo. Normalnie nie mam ochoty na te jego morde patrzec
( ͡° ͜ʖ ͡°)
Zastanów się po co sa grane wszelkiego rodzaju piosenki disko-polo, biesiadne i swojskie? Ponieważ żenadometr cię dopadł podpowiem, służy to integracji wszystkich ludzi na weselu. Przecież większość z nich widzi się pierwszy (i ostatni) raz na oczy. Takie wspólne śpiewanie znajomych piosenek pomaga w nawiązaniu pierwszych kontaktów, później-
Ja kiedys na kacu poszedłem na wesele i dalem w palnik, że w kiblu podczas oddawania moczu film mi sie urwal
( ͡° ʖ̯ ͡°)( ͡° ͜ʖ ͡°)