Wpis z mikrobloga

@warrengda: Z pewnością manewrów wyprzedzania w tym miejscu wielu się nie spodziewało i był to ciekawszy moment wyścigu. Czy najlepszy? Nie wiem czy bardziej byłem pod wrażeniem brawury Micka, czy postawy Mazepina gdy zostawił mu tam miejsce.
  • Odpowiedz
@Gentleman_Adrian: W każdym razie zgodzimy się, że warto odnotować ten atak. Mick dla mnie jest dosyć bezpłciowy, ale z czasem coraz bardziej darzę sympatią młodego. Dla mnie jeszcze bardziej bezpłciowy pomimo kilku lat w F1 jest Giovinazzi, na którego zwracamy uwagę chyba tylko dlatego, że w Monaco popsuł wyścig Robertowi, a teraz jeździ w Alfie, czyli w "polskim" zespole, a no i jest 1% szansy, że zwolni kiedyś miejsce Kubicy
  • Odpowiedz
@warrengda: @Gentleman_Adrian: I jeszcze 1 - Po ogłoszeniu kierowców Haasa na 2021, obstawiałem, że na w 1 części, a być może i w całym sezonie, to Mazepin minimalne będzie górą, bo Mick długo się rozkręca - a jest inaczej. I mnie bardzo ciekawi jak bardzo młody może się rozwinąć. Sainz pokazał, że można być początkowo przeciętniakiem, by z przeciętnym Ferrari osiągać bardzo dobre wyniki. Są tacy, którzy z
  • Odpowiedz
czy też Mazepina który zostawił mu tam miejsce.

@Gentleman_Adrian: sam Mazepin nie omieszkał skomentować, że ten udany manewr Micka to właśnie jego, Nikity połowicznie zasługa, bo widząc co się dzieje po prostu podjął szybko decyzje o ustąpieniu mu pola i oddał mu ten manwer wyprzedzania, i dzięki jego decyzji nie doszło do kontaktu. Następnie pochwalił Micka, że Schumacher zrobił podobnie, gdy miał problemy ze swoim bolidem - przepuścił Mazepina, także
  • Odpowiedz