Wpis z mikrobloga

@Koner1391: To jest #!$%@?- przecież ten cały syf mu się pcha w komorę. A jak mu się ten olej wychlapie na kolektor to z moczdawi zostanie kupka popiołu. No to jest serio debil. Wczoraj pisałem pod jego zdjęciem z karabinkiem ASG, że podczas strzelania sam by sobie krzywdę zrobił. Okazuje się, że ten idiota i bez broni ma ciągoty autodestrukcyjne. No się menel spali razem z tym gruzem i taki będzie
@Koner1391: z tego co wiem to korek w tym silniku jest wkręcany więc jest to prawie niemożliwe żeby ten korek sam wypadł. Jechałem kiedyś autem w którym korek oleju był dobrze zakręcony ale miał zużytą uszczelkę, przez co w aucie niesamowicie śmierdziało olejem. Dziwne w takim razie żeby w tej octavii mógł jeździć bez problemu.
@paranoid18: xDDD #!$%@?... xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

#!$%@? nawet nie wiedziałem xDDDDDD Przecież po cenie złomu ciężko by było mi to wziąć z czystym sumieniem xDDDDD hahahahahahahahaha
@paranoid18: no ale gdzie on by wziął ze sobą kogoś kto się zna na mechanice xD wizualnie może i ta octavia jest ładna, ale jak widać mechanicznie tam jest sporo do zrobienia, poza tym ma dosyć słaby silnik i pakiet wyposażenia ABC. Warte to może z 2 tysiące złotych, nie więcej.