Aktywne Wpisy
Winden +59
Mirki czy ktoś z Was spotkał się kiedyś u wulkanizatora z "dopłatą do nowych opon zakupionych poza serwisem"? Właśnie coś takiego miałem zaszczyt zapłacić w kwocie 5 ziko od opony. #pytanie #motoryzacja
mirekpngtif +66
Uświadomiłem sobie właśnie, że u mnie w pracy, w sześciosobowym teamie (facetów) w wieku 31-55 lat posiadamy łącznie tylko jedno dziecko xD tj. jeden facet ma jedno dziecko, a piątka pozostałych zero. A ten który ma, nie planuje już więcej. W sumie trochę to straszne jak szybko geny męskie zwężają się do kilku rozpłodowych byczków jak to było w dawny tysiącleciach.
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
#demografia #dzieci #zwiazki #rozowepaski
Poniżej scenki z mojego dzisiejszego spaceru po parku (a tak naprawdę fragment jakiegoś programu telewizyjnego).
#kiciochpyta #pytanie #zwiazki #s--s #tfwnogf #feels
Też chciałbym wiedzieć. Chyba trzeba być czadem żeby sobie kogoś znaleźć albo mieć starych milionerów
@Olsea: Przez dwa tygodnie używania tindera miałem tylko jedną parę.
Powiem tak - ukrywanie wieku, wrzucanie nieaktualnych zdjęć, przychodzenie 35-latka na spotkanie (na oko,
@Olsea dlaczego kobiety mają z d--y zdjęcia i brak opisów ?
@Olsea: nie mogę uwierzyć, że jest ktoś, kto znalazł kogoś sensownego na tinderze oprócz ons. ¯\_(ツ)_/¯
@Olsea a co to/kto to jest ten ons ?
Ja się wkurzyłem właśnie na odwrotną sytuację, bo od czasu do czasu (pomiędzy usunięciami aplikacji…) faktycznie się ktoś trafiał, z większością rozmowa umierała, po kilka zdaniach, a z tymi, z którymi udało mi się spotkać, to tez patrzyłem
@arsenalista: nie ogarniam w takim razie i nie mam zamiaru. Real >>> tinder. ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ