Aktywne Wpisy
PrawaRenka +345
#usa
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
Demontaż NATO i oddanie Polski pod wpływy rosyjskie to uczciwa cena za ból d--y lewactwa ehhh
WielkiNos +75
Beka z frajerów, którzy myślą, że wynik wyborów w Stanach wpłynie na ich życie. /s
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
#usa #bekaztwitterowychjulek #takasytuacja
@mango2018 posiadanie innych poglądów i kulturalne wycofanie się z lekcji, to wg ciebie "PLUCIE" na innych?
@srogie_ciasteczko: masz racje, plucie to złe określenie. Natomiast absurdem jest zdziwienie, że po takiej akcji ktoś zaczyna ciebie ignorować.
@srogie_ciasteczko: Tyle argumentów! Nie dziwne, że ksiądz mówił do ciebie, że jesteś grzesznikiem i to absurdalnie patologicznym, bo widać od młodego masz coś nie tak z garem.
Jak wrócisz do odnoszenia się do słów, które pisałem, a nie ataków jak małe dziecko to pogadamy. Na razie srogie ciasteczko musi wziąć srogie piguły na uspokojenie. Może wtedy byś zauważył, że napisałem, że masa historii jest wartościowa i ma morał, który
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
To badanie, o którym mówię, badanie CBOSu, zostało wykonane na grupie reprezentatywnej 3000 osób... I pytanie nie było o bycie katolikiem, a o bycie WIERZĄCYM
I to nie jest jakieś "za mało osób" czy coś w ten deseń...To jest próba statystyczna...
Przy 38 milionach polaków, potrzebujesz jedynie około 300 osób...Tak więc ta próba statystyczna była i
Po pierwsze, to NIE SĄ DANE KOŚCIELNE, a dane z CBOSU.
Po drugie - Twój komentarz to po prostu chłopskorozumizm,
A nie liczące "ochrzczonych"
Aha i znowu - To są statystyki Centrum Badania Opinii Społecznej, Nie kościelne.
@mango2018 nie, nie jest, nikt normalny i dorosły się w ten sposób nie zachowuje. Tak robią dzieci w podstawówce, najpóźniej w gimnazjum.
Poważnie znasz kogoś, kto się tak zachował? Dorosła osoba przy spotkaniu na żywo udawała, że nie widzi innej osoby? I mówisz, że to jest normalne? xDDD
@nowywinternetach podałem ci fakt, to uważasz, że lepiej znasz moje życie. Z kimś tak ograniczonym jak ty nie da się dyskutować. A patologią to są właśnie księża i ludzie tacy jak ty, którzy zamiast leczyć swoje zaburzenia, to je usprawiedliwiają i chcą wymusić na innych to
Póki taki skrajny będziesz to będziesz obiektywny na poziomie zero, a emocje będą zaślepiać ci rozumek. Powodzenia!
Zapomniałeś dopowiedzieć, że te myślenie inaczej to "jesteś głupim szkodliwym zjebem i zdechnij wraz z wszystkimi w którzy w to wierzą"
@nowywinternetach i tak sobie żyjesz w tej wymyślonej, oblężonej twierdzy, ja p------ę. Nie dość, że samo ciche posiadanie innych poglądów to jest dla ciebie obraza, to jeszcze ty wciskasz ludziom, co rzekomo myślą, żebyś się mógł czuć ofiarą, kiedy sam jesteś agresorem. Ty się na poważnie powinieneś zacząć leczyć. Weź