Aktywne Wpisy
Duniksond +274
Juleczki, przypominam Wam niewygodną prawdę - dzisiejsza "moda" na szerokie ubrania wynika tylko i wyłącznie z tego że nie chce Wam się dbać o siebie, jesteście spasione i same sobie wmawiacie "body positive".
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
#modadamska #plodnajulka #logikarozowychpaskow #rozowepaski #ubrania #feminizm #julka #licbaza #studbaza
PakaBaka +2474
Ostatnia cyfra po naciśnięciu plusa powie ci co będziesz miał niedługo w ustach:
1.
2.
3
4
5
6
7
8
9
0
#glupiewykopowezabawy #heheszki #gotujzwykopem
1.
2.
3
4
5
6
7
8
9
0
#glupiewykopowezabawy #heheszki #gotujzwykopem
@aPimpNamedSlickback: Tu mi jedzie czołg, że ktoś tak powiedział. Kolorozywanie i interpretowanie po swojemu na potrzeby atencji i racjonalizacji swojej nienawiści do księży i katolicyzmu. Dzbany.
@aPimpNamedSlickback: Każdy w jakimś calu jest idiotą, ty też. Nie ma wszędzie geniuszy w każdym temacie, nie ma grup społecznych w których są sami geniusze.
Przypisywanie mi że to mój kościół pokazuje jak jesteś ograniczoną osóbką, bo co ty możesz wiedzieć? Może rozmawiam jako bezstronny człowiek, a nie ktoś kto ślepo wierzy w jedną albo drugą stronę? Polecam takie podejście. Inaczej żyje się
@nowywinternetach: a jak ewangelista mówi że człowiek może chodzić po wodzie, albo kilkoma rybami nakarmić kilka tysięcy ludzi, albo, umrzeć i z powrotem ożyć - to palnął, czy nie?
Zresztą jak pisałem, każdy coś może palnąć, nie ma grupy społecznej od tego wolnej, więc hejcik wobec jakiejś grupy to zaślepienie, że świat tak jednak nie wygląda.
@nowywinternetach: czterech pisarzy opisuje że były takie wydarzenia, i 2,2 miliardy ludzi uważa że to były fakty
Ty dokładnie wiesz co uważa tylu ludzi z osobna, na pewno.
Nie wiedziałem, że to są fakty historyczne. gdzie tak
@spere: Jedni wierzą, inni nie wierzą. I nawet jak wierzą, to nic ci do tego pogardliwy gimbusie. Zajmij się tym w co ty wierzysz i czy czasem nie szkodzisz ludziom.
Zwycięstwo nad śmiercią, jej zanegowanie, dające podstawową duchową nadzieję dla śmiertelników, jest centralnym głównym sensem religii chrześcijańskiej. Po dalsze wyjaśnienia radziłbym ci jednak porozmawiać z dowolnym księdzem, on ci to precyzyjniej uzmysłowi niż ja
Okej. Nie będziemy w