Aktywne Wpisy

wujek_mikazjusz +661

affairz +170
KOCHANIII (zachrypniętym głosem jak Pani Seneszyn)
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym
źródło: rentierz
Pobierz

Te wpisy to oczywiście walka przeciwko propagandzie LGBT a oni mają rozsądne konserwatywne poglądy, jak przystało na prawdziwych Polaków
Mieszkam w UK, rządzą tu konserwatyści i aktualnie oficjalne rządowe konta na Twitterze wyglądają jak na zdjęciu.
Czyli wychodzi na to, że Boris Johnson tylko udaje konserwatystę a w rzeczywistości jest propagatorem tej obrzydliwej ideologi LGBT?
Czy może wykopowe konserwy to po prostu oszołomy o poglądach XIX-wiecznego chłopa?
#uk #anglia #bekazpisu #bekazprawakow #lgbt #pridemonth #bekazpodludzi
źródło: comment_1622626263ddwZj0PyrJhBzLD2ZQEdPl.jpg
Pobierzpo raz kolejny wyjaśnię o co w tym chodzi :
źródło: comment_1622626715xmgs6ebCXB4EbbZdhg66AD.jpg
PobierzDaj im jeszcze trochę czasu ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Bylem kiedys na paradzie u mnie w miescie, no i troche to kiepsko wygladalo. Ogolnie zrobili z tego chodzaca reklame. Bylo bardzo malo "prywatnych" ludzi, tylko jeden sklep szedl za drugim, same teczowe nazwy biznesow.
Mam wrazenie ze to poszlo w kompletnie zlym kierunku.
@hiperchimera ma
Dlatego dobrze mi sie zyje w uk. Ludzie maja jakos tak bardziej wywalone na wszystko :)
Od kilku lat biznesy na "Tęczowej Fladze" robią niemal wszyscy giganci i średnie firmy. Wielki boom na tolerancję? Przypomnę że jakieś naście lat temu to nikogo nie interesowało LGBTQiA+. Póki nie
To tak jakbyś w trakcie turnieju euro 2020 miał pretensje do ludzi, że się nim ekscytują bo tyskie na tym zarabia
ja mam #heheszki z tego jak się #neuropa biczuje do faktu bezinteresownego wspierania ludzi LGBTQiA+. A tak na pracę to firmy wyczuły okazję do zarobku na tych ludziach i płatkach śniegu
@hiperchimera: Błagam, pokaż gdzie #neuropa się do tego biczuje. JEDEN wpis, o nic więcej nie proszę. Bo wiesz, głupio by było gdybyś walił chochoła. Z tego co ja widziałem, to wszyscy od #antykapitalizm, #neuropa po #lgbt podkreślają, że firmom chodzi tylko o
źródło: comment_16226336071bKbhv67JvKuXkaa5tSWLU.jpg
PobierzMnie osobiście ani parzy ani ziębi fakt, że ktoś daje takie a nie inne loga. Szkoda, że tylko loga, przez większość czasu firmy, urzędy mają w------e na lgbt, bo mają tam zagwarantowane podstawowe prawa człowieka, parytety, teraz tylko pojawia się