Wpis z mikrobloga

@srgs: że im chce się taki wiadomości pisać.

Miałem takiego jednego w rodzinie co mówił że młodzież teraz to niczego „nie umi. On do teraz
pamięta pana Tadeusza całego” no i zaczął z pamięci cytować jedną stronę xd
  • Odpowiedz
że im chce się taki wiadomości pisać.

@Ten_spod_piatego: chce im sie bo maja czas bo nie maja pracy. mysleli ze sa geniuszami, iron menami itd a zostali spasionymi januszami siedzacymi w pokoiku zawalonym smieciami.
  • Odpowiedz
@wujek_mikazjusz: jak bedziesz mial stcznasz z elektrodziarzami to dojdziesz do przekonania ze wszelkie memy maja w sobie duzo prawdy. Chocby temat poruszany wielkrotnie, uzyj opcji szukaj. No jest to forum ktore ma juz dziesieciolecia wiec januszerki sie nazbieralo
  • Odpowiedz
@srgs: jak sobie przypominam prowadzącego ćwiczenia i laborki z teorii obwodów, to wcale mnie ten wpis nie dziwi xD

A sam przedmiot rzeczywiście był prosty jak sranie, jeśli ktos dobrze rozumiał rachunek macierzowy. Inaczej rzeczywiście cienko.
  • Odpowiedz
@wujek_mikazjusz: niedawno na fejsowej grupie dla majsterkowiczów pytałem o kotwy do betonu. dostałem od typa odpowiedź w tym samym tonie - że durne pytanie, że gdybym najpierw pomyślał to w ogóle bym nie pytał, pisanie do mnie, chłopa 32 lata, zdrobnieniem imienia. jak odpisałem żeby z tym tonem spadał na elektrodę to z dumą odpisał, cytat: "bycie dluuugoletnim aktywnym członkiem forum Elektroda poczytuje sobie jako zaszczyt" xD to jest k---a
  • Odpowiedz
@srgs: jak ja k---a nie cierpię czytać takiego grafomanstwa, gdzie na każdym kroku jest nawias myślnik capslock średnik znowu myślnik przecinek drugi przecinek wykrzyknik nawias kwadratowy, czy te k---a bałwany nie potrafią normalnie czegoś napisać
  • Odpowiedz