Aktywne Wpisy

wieszjo +17
Don Kasjo? Widziałem kilka jego walk, czasami się pośmiałem z konferencji ale to wszystko, nigdy nie byłem jego jakimś wielkim fanem, po prostu jak walczył to rzuciłem okiem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma
PS: NOWE PROFILOWE
#famemma

Sejmita +8
#primemma #famemma #pandoragate #polskiyoutube #kontenerynamleko #danielmagical
Jak Jaca wygra to pokażę legendarny filmik jak biorę sobie swojego suta do buzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Jak Jaca wygra to pokażę legendarny filmik jak biorę sobie swojego suta do buzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Te wpisy to oczywiście walka przeciwko propagandzie LGBT a oni mają rozsądne konserwatywne poglądy, jak przystało na prawdziwych Polaków
Mieszkam w UK, rządzą tu konserwatyści i aktualnie oficjalne rządowe konta na Twitterze wyglądają jak na zdjęciu.
Czyli wychodzi na to, że Boris Johnson tylko udaje konserwatystę a w rzeczywistości jest propagatorem tej obrzydliwej ideologi LGBT?
Czy może wykopowe konserwy to po prostu oszołomy o poglądach XIX-wiecznego chłopa?
#uk #anglia #bekazpisu #bekazprawakow #lgbt #pridemonth #bekazpodludzi
W ogóle dlaczego wybrałeś akurat ambasadę?
Może przyczep się jeszcze, że papier w kancelarii premiera ma biały kolor albo, że okręty wojenne nie zostały pomalowane na tęczowo
I wydaje mi się, że nie jesteś aż tak głupi żeby tego nie rozumieć
Rząd UK po prostu wspiera akcję pride, zdjęcia uważam za miły gest
Wspiera tam, gdzie rządzi więc chyba oczywiste, że tam też są ich wyborcy.
Jeśli robią to cynicznie dla zdobycia głosów to nie widzę problemu, niezależnie od ich intencji przekaz jest ten sam - osoby lgbt są częścią społeczeństwa i nie musza się ukrywać ani niczego obawiać
@furelsom: żeby tak jeszcze było naprawdę, a w rzeczywistości możesz dostać u nas kosę za bycie gejem i trzymanie się za rękę z chłopakiem (ʘ‿ʘ)
@furelsom: bo to wygląda tak, że tam mają sinusoidę, od ściany do ściany, a u nas takich idiotyzmów nie było. Z tym, że