Wpis z mikrobloga

KOCHANIII (zachrypniętym głosem jak Pani Seneszyn)

Jeśli Marszałek @mickpl nie wróci (a towarzysz prowadzący Białkov robi wszystko, żeby nie wrócił) będziemy musieli wybrać nowego marszałka. Chciałbym nieskromnie zaproponować swoją skromną kandydaturę. ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Poniżej moje główne atuty, poparte załączonym listem referencyjnym od poprzedniego pracodawcy:
- jestem wytrwały, zajmuję się tym już co najmniej 5 lat
- jestem dobrze zorganizowany, działam w sposób skoordynowany
- mam mieszkania, nawet kilka, więc znam się na rzeczy
- jestem też giełdowym grubasem wyleszczającym początkujących inwestorów na GPW
- "na 100% prowadzę konto Koalicja Deweloperska", a w innym komentarzu możemy przeczytać, że najprawdopodobniej prowadzę też wiele innych kont jak np. "Ministerstwo Niedorozwoju", "Zorganizowana grupa hejterska", "Jan", "Betonowe Złoto" i setki innych
- zdaniem pana ze screena tę całą nagonkę na deweloperów w internecie i poza nim zorganizowałem w zasadzie sam ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Generalnie jestem ucieleśnieniem całego zła jakie jest na wykopie i twitterze i prawdopodobnie najbardziej znienawidzoną przez rentiera z wykresem osobą. W związku z powyższym wybór mnie na następcę Marszałka wydaje się być oczywistą oczywistością ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#nieruchomosci #rentier #rentierzsedesem
affairz - KOCHANIII (zachrypniętym głosem jak Pani Seneszyn)

Jeśli Marszałek @mickpl...

źródło: rentierz

Pobierz
  • 40
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@affairz: Masz mój miecz. W ogóle z uwagi na atencyjność micka i ciągłe usuwanie postów to stanowisko marszałka średnio pasowało. Marszałek to powinien być ktoś stateczny.
  • Odpowiedz
  • 4
@affairz: samozwańczy nowy marszałek tagu.

@acpiorundc: żaden samozwańczy, możemy zrobić uczciwe wybory, ale z moim zapleczem multikont prawie jak Matecki nie sądzę żeby ktoś miał szanse ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@affairz: marszałek z mieszkaniem, śmiechu warte.

@Macuga_: nie mam mieszkania, to plotki
  • Odpowiedz
@affairz bezkrólewie wiecznie trwać nie może, umarł król... Oh wait! ( ͡º ͜ʖ͡º) Popieram, a rekomendacja od RentieraZOkresem to ogromne wyróżnienie! ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
i ciągłe usuwanie postów to stanowisko marszałka średnio pasowało. Marszałek to powinien być ktoś stateczny.

@GomiGomi: masz na myśli, ze usuwał posty osób które wytykały mu błędy w rozumowaniu i brak podstawowej wiedzy?

@affairz Jeśli nie masz na czarnej liście minimum 200 użytkowników to się nie nadajesz ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz