Wpis z mikrobloga

Halko konfederatki i konfederaci.

Jak to jest ,że Krul na przekór zdrowego rozsądku konsumuje w tym wieku ogromne ilości fastfoodów ? Myślałem ,ze to jednorazowy wybryk a tu, miłe zaskoczenie i kontynuacja wielkiego planu pt "Chłopski rozum polaczka górą nad lewackimi naukowcami"
Dziwie się ,ze w tym wieku robi takie rzeczy, chyba ,że chce odejść w wielkim stylu czyli np z tłustym kawałkiem kurczaka w ustach.

Link do ćwierkacza

#bekazkorwina #bekazprawakow #fastfood #bekazkonfederacji #neuropa
Z.....n - Halko konfederatki i konfederaci. 

Jak to jest ,że Krul na przekór...

źródło: comment_1622462253KzH5vwSfJrvobUk1d6zqeH.jpg

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Zuldzin: jeszcze gdyby jedzac te burgery pil wode zamiast slodkich napojow i bral salatki zamiast frytek to nic by mu sie nie stalo, a tak to hm. Jak raz dalam sie zrobic i zaglosowalam na jego partie "dla dobra gospodarki", to chyba nastepnym razem nie bede miala mozliwosci popelnienia tego samego bledu ¯\_(ツ)_/¯
  • Odpowiedz
@niochland: Ale ty nie rozumiesz - jak on bedzie dalej zdrowy po miesiacu, to w jego glowie bedzie, ze w takim razie nikt na swiecie nie powinien chorowac po takim czyms.
  • Odpowiedz
@Zuldzin: ale co mu sie ma stac po miesiacu jedzenia tego xddd koles trolluje bo cale zycie jadl zdrowo pewnie plus kasa na ochrone zdrowia a wykopki sie spuszczaja bo mysla ze dziadzio kitnie bo zje 30 hamburgerow xd
  • Odpowiedz
ale co mu sie ma stac po miesiacu jedzenia tego xddd koles trolluje bo cale zycie jadl zdrowo pewnie plus kasa na ochrone zdrowia a wykopki sie spuszczaja bo mysla ze dziadzio kitnie bo zje 30 hamburgerow xd

@wiem_wszystko: Ty tak na serio ? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zuldzin: Wszystko zależy od genów.
Z tego co czytałem Donald Trump też obżera się fast-foodami, sypia ok. 3 godzin na dobę - a jak na 74 lata jest w doskonałej kondycji.
Podobnie Korwin-Mikke, który raczej wyszukanych diet nigdy nie prowadził (m.in. dużo cukru, dużo tłuszczów), a jest w lepszej kondycji życiowej niż niejeden równolatek.
Kwestia genów.
Więc miesiąc niezdrowego żywienia go nie zabije.
  • Odpowiedz
Wszystko zależy od genów.

Z tego co czytałem Donald Trump też obżera się fast-foodami, sypia ok. 3 godzin na dobę - a jak na 74 lata jest w doskonałej kondycji.

Podobnie Korwin-Mikke, który raczej wyszukanych diet nigdy nie prowadził (m.in. dużo cukru, dużo tłuszczów), a jest w lepszej kondycji życiowej niż niejeden równolatek.

Kwestia genów.

Więc miesiąc niezdrowego żywienia go nie zabije.

@Prezes_Rafatus: Ależ głupotki uhuhuhu fikoł popędza fikoła, jestem
  • Odpowiedz
@Zuldzin: Tzn. negujesz fakt, że Trump czy Korwin-Mikke - jak na swoje lata - mają się znakomicie?
Oczywiście żywność przetworzona jest niezdrowa - co do tego nie ma wątpliwości - ale w pełni rozumiem Pana Prezesa, który chce udowodnić, że wcale nie jest taka zła jak namalował ją Tulleken. Może miał po prostu słabszy zestaw genów ;)
  • Odpowiedz
@Zuldzin: No zobaczymy czy sobie skróci żywot.
Naprawdę chciałbym być w wieku 79 lat nie tylko tak aktywny zawodowo jak Korwin-Mikke, ale ogarniać przy tym większość nowinek technicznych jak młodzi ludzie.
Więc spokojnie z tymi osądami.
Od jedzenia fast-foodów z pewnością zdrowszy nie będzie, co nie oznacza, że jeśli zje coś tłustego to od razu kopnie w kalendarz.
Tak jak wspominałem - główną rolę odgrywają geny.
  • Odpowiedz