Wpis z mikrobloga

Halko konfederatki i konfederaci.

Jak to jest ,że Krul na przekór zdrowego rozsądku konsumuje w tym wieku ogromne ilości fastfoodów ? Myślałem ,ze to jednorazowy wybryk a tu, miłe zaskoczenie i kontynuacja wielkiego planu pt "Chłopski rozum polaczka górą nad lewackimi naukowcami"
Dziwie się ,ze w tym wieku robi takie rzeczy, chyba ,że chce odejść w wielkim stylu czyli np z tłustym kawałkiem kurczaka w ustach.

Link do ćwierkacza

#bekazkorwina #bekazprawakow #fastfood #bekazkonfederacji #neuropa
Z.....n - Halko konfederatki i konfederaci. 

Jak to jest ,że Krul na przekór...

źródło: comment_1622462253KzH5vwSfJrvobUk1d6zqeH.jpg

Pobierz
  • 68
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Jaka jest niby hipoteza tego „eksperymentu” co chcemy z niego wynieść i jakie dane należy obserwować, to ta słynna nauka i eksperymentowanie na chłopski rozum? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zuldzin: ten moment, kiedy lewactwo pod szyldem "body positive" i prawactwo pod szyldem "spiseg i chłopski rozum" spinają się jedną klamrą w kwestii żywienia.

Zawsze te dwie grupy uważałem za identyczne, tylko w nieco inny sposób kontestujące świat rzeczywisty.
  • Odpowiedz
@Zuldzin: jestem ciekaw czy naprawdę to robi, czy szuka atencji.
Sam w UK miałem dietę mcdonaldową, praca od 16 do 24, więc gdy szedłem po obudzeniu się o tej 9 do sklepu to na moment na dwa cheeski, zamiast robić coś ekstra na śniadanie i tracić resztki minut wolnego czasu.
  • Odpowiedz
Z resztą, że nadal żyje mimo takiego stylu życia to całkiem imponujące.

@Nygas232: Korwin jako cyborg napędzany cukrem, oraz karmiący się duszami zmasakrowanych lewaków jest nieśmiertelny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Zuldzin ojjj podoba mi się ten plan Korwina który myśli że nadal ma 30 lat i wszystko może ( ͡° ͜ʖ ͡°) zabić go to nie zabije, ale jak będzie kłamał że po takim miesiącu na fastfoodzie czuje się wspaniale to nikt mu nie uwierzy.
  • Odpowiedz