Aktywne Wpisy
kinlej +519
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
thorgoth +1143
Kilkanaście tygodni temu Robert Buczyński pseudonim Buczooo postanowił pokazać koledze jak potrafi jeździć z szaleńczymi prędkościami po Warszawie. Obaj mężczyźni wysiedli do samochodu i w normalnym ruchu ulicznym zaczęli jeździć z ogromnymi prędkościami, gwałtownie przyspieszając i hamując.
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Ktoś z mieszkańców zadzwonił po policję, która faktycznie przyjechała na sygnale i zatrzymała szalejącego zabójcę drogowego.
TO CO WYDARZYŁO SIĘ POTEM TO KOMPLETNA PATOLOGIA!
Interweniujący
Jak to jest ,że Krul na przekór zdrowego rozsądku konsumuje w tym wieku ogromne ilości fastfoodów ? Myślałem ,ze to jednorazowy wybryk a tu, miłe zaskoczenie i kontynuacja wielkiego planu pt "Chłopski rozum polaczka górą nad lewackimi naukowcami"
Dziwie się ,ze w tym wieku robi takie rzeczy, chyba ,że chce odejść w wielkim stylu czyli np z tłustym kawałkiem kurczaka w ustach.
Link do ćwierkacza
#bekazkorwina #bekazprawakow #fastfood #bekazkonfederacji #neuropa
Zawsze te dwie grupy uważałem za identyczne, tylko w nieco inny sposób kontestujące świat rzeczywisty.
Sam w UK miałem dietę mcdonaldową, praca od 16 do 24, więc gdy szedłem po obudzeniu się o tej 9 do sklepu to na moment na dwa cheeski, zamiast robić coś ekstra na śniadanie i tracić resztki minut wolnego czasu.
@kuroszczur: Tak gwoli ścisłości. Jak umrze, to na jego miejsce dostanie się Bartłomiej Pejo. Mentzen w tej kadencji nie ma możliwości się dostać
@Nygas232: Korwin jako cyborg napędzany cukrem, oraz karmiący się duszami zmasakrowanych lewaków jest nieśmiertelny ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez autora