Aktywne Wpisy

ecconomicus +130

Nacho_Libre +8
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

#gielda
ja to wole dołączyć się do wybicia i zmiany trendu niż koczować miesiącami na zmiany (które mogą nie nastąpić)
Oczywiscie zanim cokolwiek wrzuce (o ile) toposzulam powodow spadkow itd.
@WiktorekS: a ja wolę sobie kupić taki SQ i czekać aż wróci na swoje miejsce (wejścia na 206 i 225, zero ryzyka) jak kto woli
Spadło z Styczniowych/Lutowych ATH jak wszystkie inne spompowane growth/memestocki Innego powodu spadków raczej się nie doszukasz.
Co do wkładania w to pieniędzy: poczekaj przynajmniej aż wyjdzie z trendu spadkowego.
Kiedy wyjdzie z trendu spadkowego jak urosnie o ile i na jak dlugo to utrzyma?
źródło: comment_1622361368fayYk6CJQgrTTxG1QXgTVp.jpg
PobierzPisałem też o growth. Nie znam tej spółki natomiast nagły wzrost i spadek na początku tego roku wskazuje, że kurs tej spółki idzie i spada razem z spółkami growth/memestockami; takimi jak TESLA, PLTR, RIOT czy inne.
Czyli wszystkie spolki ktorych dochodowosc zalezy od cen surowcow na swiecie to growth lub
Ja z teamu tylko longterm