Wpis z mikrobloga

@Nizax: Ale to by wskazywało na fakt, że australopitek znał i nadużywał alko, wywołując w potomstwie swoim ten synndrom, czy coś, koleś #!$%@?, ale mnie suszy ziomek...
  • Odpowiedz
taka ciekawostka, jak jechałem 8 lat temu to nie można było spożywać alkoholu, jeden gość nawalił się to na kolejnej stacji wpadła milicja (?) i gościa zabrali… podstawą w takich wycieczkach jest znajomość języka, bez tego jest się odosobnionym
  • Odpowiedz
@Nizax: @Werian89
Ale wy macie wypaczone postrzeganie rzeczywistości i ludzi. Widzicie faceta i od razu obraźliwe wyzwiska i przypisywanie najgorszych cech. Gdyby to byl Chad to pewnie byście mu pewnie przypisywali najlepsze cechy - nie znając ludzi oceniacie. Taki "efekt aureoli" w waszym wykonaniu.
  • Odpowiedz
Ale wy macie wypaczone postrzeganie rzeczywistości i ludzi. Widzicie faceta i od razu obraźliwe wyzwiska i przypisywanie najgorszych cech. Gdyby to byl Chad to pewnie byście mu pewnie przypisywali najlepsze cechy - nie znając ludzi oceniacie. Taki "efekt aureoli" w waszym wykonaniu.

@miedzywymiarowy_szympans: Richard Ramirez, takich porządnych ludzi spotkasz tylko w 1 klasie Orient Expressu. O tedzie bundym granym ostatnio przez Zaca Efrona nie wspominam - on tylko pływa rejsowcami
knur3000 - > Ale wy macie wypaczone postrzeganie rzeczywistości i ludzi. Widzicie fac...

źródło: comment_1622262152Wtf3iffqwNjiqN3RC1k9UJ.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@la_brehm: najzabawniejsze jest to, że Rosjanie są przekonani, jakoby należeli do kultury Europejskiej i byli białymi ludźmi xDDD Naród mongoloidów skrzyżowanych ze słowianami xDD
  • Odpowiedz
@la_brehm: Bardzo smutny obrazek i bardzo smutne niektóre komentarze. Jechałam koleją transsyberyjską oraz kilka razy długie dystanse plackartą w Kazachstanie i Uzbekistanie i nigdzie się nie spotka takich ludzi. Może nie zawsze piękni, ale tak otwarci i dobrzy, że zostają w pamięci na zawsze. :)

• Odpowiedz