Wpis z mikrobloga

@wezsepigulke: To akurat typowy Januszowy żart o weganach. Ja sam nie jestem ale szanuje jak ktoś nie chce krzywdzić zwierząt i nie je mięsa. Do tego przyczynia się do mniejszego zanieczyszczania środowiska. To akurat pogląd Jasia który jest najmniej szkodliwy i nie ma sensu się z tego śmiać.
  • Odpowiedz
  • 17
@mackbig Podejrzewam że ten Irving wydaje na suplementację i dietetyków więcej miesięcznie niż ja zarabiam rocznie. I widać tego efekty. Jasiu w czasie programu zaczął słabnąć i coś zlizywał z dłoni. To nie jest absolutnie normalne.
  • Odpowiedz
  • 7
@mackbig Typie, co z Tobą nie tak? Podajesz dwa skrajne przykłady, mężczyzny otyłego zajmującego się polityką, nie mającego pewnie nic wspólnego ze sportem, a z drugiej strony człowieka który całe życie poświęcił "hodowaniu" swojego ciała pod kątem profesjonalnego sportu na najwyższym poziomie. Co to ma udowadniać?
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 64
@wezsepigulke: Sam spożywam mięso, więc nie będę udawał, świętojebliwego, ale takie żarty to typowa januszerka. Ja mam do wegan duży szacunek, ale sam mam za słabą wolę żeby z mięsa zrezygnować i nie pomyślał bym, żeby się z tego śmiać.
Jedyne co mi przeszkadza, to źle poprowadzona dieta wegańska u małych dzieci, która może mieć konsekwencje zdrowotne.
  • Odpowiedz