Wpis z mikrobloga

Mam wrażenie ze #testschab upadł jeszcze niżej xD chłop zmienił treść kanału z tech na odkurzacze i to jakieś chińskie gowno którego nikt nie kojarzy

No i oczywiście zawsze kaszanka testuje bo jak to tak chłop będzie odkurzacza używał? Jak on to się nawet w kadrze by nie zmieścił

#mocnyvlog
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KKK1337: Jest tak, jak mówisz. Marcinek ma straszny pijar (i słusznie) więc skończyły się umowy z LG czy innym Samsungiem. Swoją drogą, teraz widać ile z tych "rzetelnych testów" było opłaconych. Telewizory, telefony, laptopy - dziś już prawie nikt mu nie wysyła sprzętu. A kanał żyć musi, to kupuje badziewie z Aliexpress albo ima się najbardziej gównianych współprac w stylu kamerek do monitoringu.
  • Odpowiedz
@PatoPaczacz: To badziewie z ali nie dość że dostaje za darmo to jeszcze mu płacą za reklame. Klawiter pokazywał maile jak chinczyki oferowali współprace. Wybrać sprzęt a potem sie dogadają co do wartości współpracy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@BayLaMonDooo: To prawda. Jak pisałem kiedy wystartował z tym portalem to pytałem czy mogę załatwić sobie sam współpracę aby otrzymać sprzęt testowy. Był zakaz. To miał załatwiać dla każdego ktoś inny. Wyszło jak wyszło
  • Odpowiedz