Aktywne Wpisy

EjniaKK +124
Niesamowity dokument stawiający Macrona w bardzo dobrym świetle. Ta jego rozmowa z Zełeńskim po rozpoczęciu wojny i jego zachowanie pokazuje jak bardzo był przytłoczony swoją bezradnością w tamtym momencie. Ciekawe też że Ukraińcy wiedzieli o planie zajęcia lotniska w Hostomelu miesiąc przed rozpoczęciem wojny.
Chwała Ukrainie i ch*j do dupy ruskom. #ukraina #francja #rosja #wojna
Chwała Ukrainie i ch*j do dupy ruskom. #ukraina #francja #rosja #wojna

SzycheU +109
Pogratulować komus, kto #!$%@?ł worek śmieci razem z fakturami, rachunkami, danymi, peselem, adresem firmy, imieniem i nazwiskiem nad rzekę xD
#smieci #patologiazmiasta #gownowpis #szczecin
#smieci #patologiazmiasta #gownowpis #szczecin

Po każdym włączeniu lapka muszę się naklepać w konsoli i nauruchamiać jakichś gówien żeby mi słuchawki zaczęły grać xD
@oakduck: Jak jakieś made in USA to pewnie tak. Ja mam made in china i działają bardzo dobrze - polecam
@fervi: to było prawie 30 lat temu.
Żeby #!$%@?ć regularną instalację popularnej dystrybucji - w sensie żeby przestała
@Squanczi: A no :P Oczywiście warto kupić sprzęt ze wsparciem dla Linuksa :P
@LetMeStay: No ja, miał być dualboot win/deepin linux (ładniutki chiński linux). Skończyło się na Ubuntu Budgie + win do jakichś gierek, z czego 70% czasu siedzę na Linuxie. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
serio, nie znam bardziej oderwanej od rzeczywistości popularnej opinii niż "hehe #apple kupują tylko debile co mają za dużo kasy", domyślam się skąd taki stereotyp w Polsce się wziął, pewnie ma takie same podstawy jak januszowe gadanie, że "zrobię ci mielonego w bułce z tortexem zamiast mcdonalda i będziesz miał to samo synek", czyli po prostu jakoś trzeba sobie
serio, nie znam bardziej oderwanej od rzeczywistości popularnej opinii niż "hehe #apple kupują tylko debile co mają za dużo kasy", domyślam się skąd taki stereotyp w Polsce się wziął, pewnie ma takie same podstawy jak januszowe gadanie, że "zrobię ci mielonego w bułce z tortexem zamiast mcdonalda i będziesz miał to samo synek", czyli po prostu jakoś trzeba sobie
@Trybun_Plebejski: Oni kupują gejmingowe laptopy na allegro z 440mx full hd
@suqmadiq2ama: a może po prostu nie chcą przepłacać, za coś z czego nie będą korzystać? Bo jeżeli nie chodzi o profesjonalne użytkowanie mac jest bez sensu.