Wpis z mikrobloga

Mirki, pytanie tego typu. Niedługo chrzciny mojego bratanka,na których zostanę jego ojcem chrzestnym i czy taki strój na tą uroczystość będzie ok?(mam na myśli brak marynarki). A tak btw, nie mogę znaleźć w sklepach marynarki o takim kolorze jak spodnie( może slabo widać,ale to butelkowa zieleń) Ktoś widział może coś, gdzieś, kiedyś? ( ͡° ͜ʖ ͡°)(w komentarzu drugie zdjęcie)

#pytanie #kiciochpyta #modameska #moda #lato
radziox007 - Mirki, pytanie tego typu. Niedługo chrzciny mojego bratanka,na których z...

źródło: comment_1621772470GZWGaCQUBGq6QjI6f7mCAr.jpg

Pobierz
  • 16
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Wykop Mobilny (Android)
  • 0
@radziox007: na moje elegancja Francja, git majonez.
Ładna koszula i eleganckie spodnie.
Przez te kilkanaście lat bycia ministrantem widziałem różne kwiatki, łącznie z gościem w dresiku adidasa.

No chyba że masz rodzinę która się obrazi jak nie będziesz miał garnituru na sobie,
Ale to już sam musisz sobie odpowiedzieć na to pytanie.
  • Odpowiedz
@radziox007: ale co ty chcesz zostać chrzestnym a nie stać cię na marynarkę a pomyślałeś że dziecku trzeba kupować prezenty i cały czas go odwiedzać a odwiedziny to prezenty bo dziecko patrzy oczami zniecierpliwione kiedy wujek przyniesie coś lepszego?
  • Odpowiedz
Podobają mi sie spodnie, ten kolor, a nigdzie nie mogę dostać takiej marynarki, dlatego pytam. Tym bardziej, jak będzie przykladowo 30 stopni na dworzu, to uważam, ze marynarka to zbędna rzecz. Ale chcialem podpytać, co myślą inni.
  • Odpowiedz
via Wykop Mobilny (Android)
  • 1
@Andrzejzzz: primo
Nic tu nie jest mówione o tym czy kogoś stać czy nie.
Nie ma pasującej marynarki, a ubierać byle jaką to wiocha.
Zresztą ubierać się elegancko, a ubierać się przesadnie to dwie różne sprawy.
Najważniejsza jest pragmatyka
Gościu mokry jak szczur od potu bo uparł się na marynarkę wygląda gorzej jak ten w samej koszuli ale czysty
  • Odpowiedz