Aktywne Wpisy
fenbekus +3
Ile koni mechanicznych jest według was wystarczające do normalnej jazdy po drogach publicznych wszelakiego rodzaju? Normalnej = bez łamania prawa. Kupując auto trochę się obawiałem że te 150KM (autko ma ok. 1500kg) nie starczy na autostrady i że trzeba wincyj, ale w sumie jestem pozytywnie zaskoczony bezproblemowym wyprzedzaniem. Na tyle, że teraz zacząłem się zastanawiać gdzie jest ta „dolna” granica?
#samochody #auta #motoryzacja #autostradypolska
#samochody #auta #motoryzacja #autostradypolska
Volantie 0
znajomy z it sie chwali ze kiedys poltora dnia nic nie robil bo w sumie nie bylo co. ale to nie byle kto bo te 7-8k na lapcie kasował. ladnie sie tam bawicie xD
ale dobry skubany był
#programowanie #programista15k #programista25k
ale dobry skubany był
#programowanie #programista15k #programista25k
ps. Osobiście, boje się bardziej tych procedur, bo mam 2 razy większe szanse na zgon.
#koronawirus #covid19 #szczepienia #bekazpodludzi
ale ja jako obywatel nie mam wpływu na obostrzenia, ani praktycznie na walkę z tą chorobą, mylisz adresatów swojego wpisu.
A te dane to skąd?
A jakby nic nie zrobili, nie wprowadzili procedur i pozwolili zeby wirus się roznosił to ile osób by zmarło nieleczonych przez brak miejsc w szpitalach?
@prawilnik: Ale to dlatego że Polska to chlew z #!$%@? rządem i który nawet procedur nie umiał dobrze zrobić xD W krajach ościennych jakoś sobie dali radę pogodzić jedno z drugim.
@prawilnik: A jaka jest grupa kontrolna? Bez grupy kontrolnej jest to nieuzasadnione stwierdzenie.