Aktywne Wpisy

groman43 +396
#mediolan2026 Pieprzę, Rosjanim sam ze swojej niewymuszonej woli wybrał Polskę, w wywiadzie po starcie pokazał że ma większe jaja niż inni polscy sportowcy, a wykopki jak zwykle - "dlaczego rusek reprezentuje Polskę".
Kurła, was chyba naprawdę trzeba leczyć.
Kurła, was chyba naprawdę trzeba leczyć.

wiktor-wkpl +366
#mediolan2026
HISTORYCZNA LISTA OBECNOŚCI - Władimir Siemirunnij WICEMISTRZ OLIMPIJSKI!
HISTORYCZNA LISTA OBECNOŚCI - Władimir Siemirunnij WICEMISTRZ OLIMPIJSKI!
źródło: 5282
Pobierz

źródło: comment_1621616417KWbG4lqqmVVcrfHCJDfAc5.jpg
Pobierz@dziecielinapala
@rvtzkv
@remfreak
Punkt nr 7 przykładowe polisy. O to chodzi.
źródło: comment_1621617530ITfqbrdTNo20zb7uIOoPXl.jpg
PobierzOminales ze względu na co?
@remfreak
A Ty myślisz że szczepiąc się na Covida masz kontakt z lekarzem? Masz kontakt z ankietą i pielęgniarką.
W przypadku szczepienia na Covid nie musisz mieć kontaktu z lekarzem. Wystarczy ankieta/wywiad i pielęgniarka. Oczywiście na ankiecie punkty, że jesteś świadomy konsekwencji, że producent nie bierze odpowiedzialności.
Rozmawiałem z kilkoma osobami już szczepionymi- nikt nawet lekarza nie widział w dniu szczepienia.
źródło: comment_1621618528Ha4lQodKYzOUWMa9L3U047.jpg
PobierzTo, że na karcie jest pieczątka nie oznacza że ktoś miał kontakt z lekarzem. To jest jedynie spełnienie formalnego wymogu aby karta szczepienia była ważna. W rzeczywistości lekarze biorą za to pieniądze i nie biorą żadnej odpowiedzialności bo pacjent i tak wypełnił ankietę.
To taka analogia do Twojej pieczątki. Wymogi formalne to jedno, rzeczywistość to drugie.
Więc przestań bezczelnie zaklinać rzeczywistość i wszystkie napotkane w życiu sytuacje mierzyć własną miarą.
W każdym razie, wracając do meritum, jak się powołuje na jakieś zapisy to warto czytać do końca
Wy, dzieci z gimnazjum macie ubezpiczenia na życie XD
@gridstream: Wywiad czyli ankieta jak przy szczepieniu na covid i szczepienie przez pielęgniarkę. Parę lat temu przyjmowałem na tężca, to znaczy że też brałem udział w eksperymencie?