Wpis z mikrobloga

@brudny: Słusznie, miał pulsometr, w historii nie zmienia to nic. A historia była taka, że gdy przestał działać w połowie pływania założyłem że wyczerpała się bateria. Stąd od razu po powrocie wrzuciłem go na ładowarkę - odklejoną z jednej strony szybkę zauważyłem dopiero gdy poczułem swąd plastiku.

Niemniej potwierdzam to co pisze się gdzieniegdzie w internetach: w Amazfit Stratos 2 szybka odkleja się, tj. Amazfit Stratos 2 A1916 nie jest
chapiesz_czy_chrapiesz - @brudny: Słusznie, miał pulsometr, w historii nie zmienia to...

źródło: comment_1621440266lqKLhX5pgqXYBUIhZaqxPU.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
Mam i używam Stratos 2.
Fakt, bubel z szybką na czujniku tętna jest powszechny. Ja zabezpieczyłem sensor zwykłą przezroczystą taśmą klejącą. Póki co działa. Staram się unikać kontaktów zegarka z wodą i nigdy z nim nie pływałem.
Zegarek używam do biegania, sprawdza się bardzo dobrze. Często korzystam z funkcji śledzenia wgranych tracków. Taką funkcje posiadają tylko nieliczne zegarki, raczej te droższe.
  • Odpowiedz
@chapiesz__czy__chrapiesz: Huami to przede wszystkim bubel softowy. Mam bezpośrednie porównanie z Garminem Vivoactive 3 music i Stratos ma zdecydowanie dokładniejszego GPSa, który łapie szybko fixa + wystarcza mu na długo bateria. Garmin za to ma bardziej rzetelne dane dot. Ilosci spalonych kalorii czy snu. Na ogromny + garmina synchronizacja offline Spotify + Garmin Pay. Oprogramowanie garmina vs stratosa to niebo a ziemia na korzyść tego pierwszego
  • Odpowiedz