Aktywne Wpisy

KakaowyTaboret +181
Wiadomo SOR ratuje życie i zajebiscie, ze jest. Jakie mieliscie (lub rodzina, znajomi) krzywe akcje na SOR?
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na
1) Byłem z SOR ze skierowania rodzinnego lekarza. Na izbe przyjec przyszła babka z objawami udaru (asymetria twarzy niewladnosc 1 ręki i 1 nogi) przyszła z koleżanką. Stan zaczął się pogarszać, prosiła o przyjęcie jej koleżanki to na SOR mówili że mają kolejkę i niech czeka. Gdy straciła przytomność nadal olewali xD. Gdy sie obudzila na
stanley___ +9
#pytanie
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
Napisała do mnie dziewczyna kolegi (obecnie przechodzą kryzys) z zapytaniem czy bym nie chciał z nią pojechać na kilka dni w góry. Jej wujek ogarnie nam domek.
W sumie to myślałem nad jakimś krótkim wyjazdem regeneracyjnym ale nie miałem z kim. Tylko teraz pojawia się pytanie czy oby na pewno byłoby to w porządku wobec kolegi. Co o tym myślicie?
Nawet jej nie dotknę.
źródło: temp_file1252786484093219342
Pobierz

źródło: comment_1621401180qpDz4Q6mZ4QvOZXIpHW04I.jpg
PobierzI jest to głównie wina zmniejszania funduszy miast przez PiS plus inflacja.
Po nowym ładzie znów spodziewałbym się podwyżki cen bo miasta ponownie stracą(kwota wolna będzie odliczana od ich budżetu) a zyska budżet państwa(pod pozorem 9% opłaty zdrowotnej który wcale nie będzie w pełni iść na zdrowie).
A tak poza tym jest wspólny bilet nazywa się mbzg czy jakoś tak.
Przychodzisz na gdański tag i nie wiesz, kto to @MikolajDominikSobczak-RadnyOliwy?
Co do taboru, hmm xD. Wiekszosc autobusow jest nowa i niskopodlogowa, to
@niezdiagnozowany: w bardzo wielu miastach tak robią, to nie tajemny trik, gdzie prezydent naciska guzik i z diabolicznym śmiechem wypuszcza spod ziemi stare tabory. Po prostu MPK/podobne orają stare tramwaje na