Aktywne Wpisy
Lewusx +22
Osobie która zgadnie ile lat dzieli te dwa zdjęcia i ile kg więcej ważę po prawej, rozpisze plan treningowy i przez miesiąc będę sprawował opiekę nad techniką wykonywania ćwiczeń. (300zł usługa)
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
Osoby które biorą udział w konkursie (wystarczy spróbować zgadnąć), otrzymują 10% zniżki na prowadzenie online jeśli chciałyby z usługi kiedyś skorzystać. (Ważność do końca roku)
#konkurs
#rozdajo
PanNieznanypl +51
Moim problemem nie jest #praca w #korposwiat tylko ogólnie praca na etacie, marnowanie najlepszych 8 godzin życia każdego dnia, za pieniądze jakiekolwiek by nie były to nie mające żadnej wartości w porównaniu do tego czasu którego nikt nie zwróci, życie mija jak przez palce, a my jesteśmy szczurami w tym kołowrotku, jedyny mój sposób na życie to #biznes nie widzę siebie na etacie tyrajacym do końca
Akademia Leona Kozmińskiego - uznana uczelnia? Dość drogie studia podyplomowe, ale bardzo fajny program.
SGH ma jednak trochę mniej konkretów podanych w programie studiów, do tego kończy się nie projektem, a pracą dyplomową, a pisania prac mam dość.
#studbaza #studia #marketing #marketinginternetowy #pracbaza #korposwiat #sgh #kozminski #warszawa
Które studia lepsze pod kątem podyplomówki z Marketingu/Zarządzania Sprzedażą itp?
Planuję też samemu coś podziałać, poczytać, nauczyć się czegoś praktycznego (są też szkolenia na google).
Gdybym miał negować tak każdy pomysł, to prawdopodobnie nie skończyłbym ani studiów, bo po co, ani kursów bym nie robił, bo też nieprzydatne
Jeśli by szedł na mgr to tak, ale podyplomowe? Imo wszystko jedno
@Sok_Mandarynkowy: Ja bym sprawdził życiorysy i linkediny wykładowców czy są praktykami i czy odnosili sukcesy, na koźminie większa szansa na takich. Sam nie studiowałem, ale znam osoby po SGH na wysokich stanowiskach które wybierały koźmina na podyplomowe i poznałem też paru wykładowców stamtąd, którzy koszą naprawdę gruby hajs z biznesu