Aktywne Wpisy
kaszaamanna +1638
Po dziesięciu latach biernego przeglądania forum przyszedł niestety dzień w których chciałbym poprosić Was o dobre myśli i modlitwę. U mojej 30 letniej żony zdiagnozowano nowotwór z przerzutami - rokowania są kiepskie ale się nie poddam.
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..

Teuvo +26
czy naprawdę jako ludzkość zaliczyliśmy tak ogromny upadek że w 2025 roku nie istnieje ani jedna dobra przegladarka internetowa rwa mać

Jak to jest z tymi licencjami Windowsa na allegro? Legalne to to? Bo te ceny wyglądają mocno podejrzanie
źródło: comment_1621234636gzjNy2rZeYHnm8fpmPKbRW.jpg
Pobierz@PrzThim: Masz, załóż sobie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_16212442213f7qPY3lMKONdJF8xGCltc.jpg
PobierzJa tam dygam do bankowości używać windy, jakbym mniejszą kasą obracał to by mi było wszystko jedno xD
Więc generalnie jesteś kryty choć MS się to nie
Wkurzyłem się i kupiłem nowy za 10 pln. Działa.
Jak następnym razem będę wymieniał kompa będzie już pewnie windows 15 ;)
Sprzedawcę zgarnęła policja, wezwali kupujących na przesłuchanie, w tym mnie.
Pytali mnie czy widziałem ze kupuje nielegalne oprogramowanie itp. mieli wydrukowana aukcje allegro.
Mowie ze nie widziałem bo napisane jest ORGINALNY wiec czemu mam firmie nie wierzyc.
Pokazalem im na telefonie ze jest 300 takich aukcji od 5 do 30 zl a ja wziąłem droga bo za 15 zł. Wiec wcale nie tak tanio.
I
Microsoft i tak ma gdzieś piractwo wśród użytkowników domowych. Hajs robią na firmach i systemach dołączanych do komputerów.
@loginprzykladowy: Tez niezła bzdura. W sensie MS ma to gdzies małe firmy. Pracowałem kiedyś w biurze, gdzie każdy