Wpis z mikrobloga

@Akos: ten zamordyzm w Polsce tak Cię ciśnie? No, może cisnąć jeśli jesteś gejem i sobie wyobrażasz ślub z partnerem. Co jeszcze? Aborcja? W razie problemów bierzesz partnerkę do Czech czy innego normalnego kraju, nigdy tego nie zabronią. Gdzie jeszcze widzisz zamordyzm, który REALNIE wpływa na Twoje życie, a który nie jest tylko wysrywem ludzi pokroju Marty Lempart. Lockdown? Cała Europa miała ... godzinę policyjną. Francja nadal ma!
Zresztą lockdowny
  • Odpowiedz
Co jeszcze? Aborcja? W razie problemów bierzesz partnerkę do Czech czy innego normalnego kraju, nigdy tego nie zabronią.

@Sekularyzacja: za każdym razem gdy ktoś pisze coś takiego w internecie Kaczyński mówi "tak?, Potrzymaj mi kota".

Chodzi o to, że ludzie tu są z-----i i to popierają (zamordyzm), a ja mam uczulenie na to i
  • Odpowiedz
@Sekularyzacja kolego, znowu coś tam mamroczesz na tagu #czechy, co cię tak bardzo piecze?

a tak poza tym to kraj jest bardziej gówniany niż Polska. Czy Ty widziałeś czeską infrastrukturę 20km od Pragi? To polska infrastruktura 15 lat temu.

Czeskie zadupia wyglądają tak samo jak polskie zadupia. Ta przepaść infrastrukturalna którą sobie uburdałeś, po prostu nie przystaje do rzeczywistości. Spodziewałbym się rosnącego dystansu w drugą stronę, jako że
  • Odpowiedz