Aktywne Wpisy

Salido +514
Minął 73. (z 73) dzień wakacji.
KONIEC WAKACJI 2024!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
349
KONIEC WAKACJI 2024!
W ciągu ostatniej doby miało miejsce 6 wypadków śmiertelnych w których zginęło 8 osób.
349
źródło: 1-433025-24
Pobierz
ewa-olszak +70
#informacje
⚠️ 𝐙𝐀𝐆𝐑𝐎Ż𝐄𝐍𝐈𝐄 𝐙𝐃𝐑𝐎𝐖𝐈𝐀 𝐋𝐔𝐁 Ż𝐘𝐂𝐈𝐀, 𝐏𝐑𝐎𝐒𝐈𝐌𝐘 𝐎 𝐉𝐀𝐊 𝐍𝐀𝐉𝐖𝐈Ę𝐊𝐒𝐙Ą 𝐋𝐈𝐂𝐙𝐁Ę 𝐔𝐃𝐎𝐒𝐓Ę𝐏𝐍𝐈𝐄Ń⚠️
#zaginela
🚨MAJA SIKORA🚨 14 LA
⚠️ 𝐙𝐀𝐆𝐑𝐎Ż𝐄𝐍𝐈𝐄 𝐙𝐃𝐑𝐎𝐖𝐈𝐀 𝐋𝐔𝐁 Ż𝐘𝐂𝐈𝐀, 𝐏𝐑𝐎𝐒𝐈𝐌𝐘 𝐎 𝐉𝐀𝐊 𝐍𝐀𝐉𝐖𝐈Ę𝐊𝐒𝐙Ą 𝐋𝐈𝐂𝐙𝐁Ę 𝐔𝐃𝐎𝐒𝐓Ę𝐏𝐍𝐈𝐄Ń⚠️
#zaginela
🚨MAJA SIKORA🚨 14 LA
źródło: 1000012602
Pobierz

#nowylad #bekazpisu #bekazprogramistow
źródło: comment_1621092355HBsbjiLjp9b5dKnlsf8d9E.jpg
Pobierz@6poziomprokrastynacji: Mieszkanie jest prawem. Już istnieją bony żywieniowe z tego co wiem. Można wprowadzić różny VAT, ale wydaje mi się to zbyt skomplikowane na ten moment do realizacji. No i znowu nietrafioną analogia, bo nie płacimy żadnych składek na żywność.
@lysyzlombardu: nie masz pojecia co to JDG.
@lysyzlombardu: Tu nie o to chodzi. Tu
nie podoba mi sie brak racjonalnosci, brak planowania przyszlosci
co z tego, ze teraz moglabym sie hipotetycznie nachapac kosztem bezdzietnych? jesli dzisiaj mozna grzebac w czyichs kieszenich w imie mojej grupy, to jutro beda grzebac w moich w imie kogos innego. tylko jakie bede miec mozliwosci rzucenia wszystkiego i wyjechania bedac odpowiedzialna
No to, że ma dzieci to już tak. Bo to niesprawiedliwe, że dziecioroby dostaną za nic.
@FiglarzStalin: Ja też chciałabym mieć dzieci, ale wszystko wskazuje na to, że chęci nie wystarczają i podwójnie bolą mnie te wszystkie decyzje, ponieważ to jak podwójny policzek w twarz.
@lysyzlombardu: brzmisz jak Polak. Przyznaj, że w środku cieszy cię strata innych niczym typowego robaka.
Jeszcze jakby za tą podwyżką podatków szły jakieś realne zmiany, ale wierzysz, że oni coś zreformują? Służbę zdrowia wyleczą? Ktoś kto będzie płacił kilka tysięcy powinien dostać coś w zamian, ciekawe czy w takiej sytuacji można pozwać rządzących za nieudolność