Aktywne Wpisy

Linnior88 +12
Ludzie którzy mówią że #damskiprzegryw nie istnieje a ja mam 28 lat i nadal dziewica , to niektóre 16 latki mają o wiele większy przebieg
The_Earl +63
Pierwsza szklanka: eee, to wcale nie jest takie złe jak mówili, będzie git, wypiję całe 4 litry bez problemu
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki
#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie
W połowie: k---a, to jednak nie jest wcale takie dobre jak mi się wydawało na początku
Pod koniec: Dumbledore pijący eliksir śmierci, błagający żeby już nie trzeba było pić kolejnej szklanki
#kolonoskopia #zdrowie #niewiemjaktootagowac #medycyna #wykop30plus troche #heheszki ale tak nie
źródło: fort
Pobierz

True
źródło: comment_1620725308I2yANCNNBVIgnysOS1zw7I.jpg
Pobierz@mirkax: Co masz na myśli? W czym to lepsze?
Ludzie po prostu chcą duże zyski szybko a maja straty lub duże straty, też szybko.
@UczesanyPedryl: xD no tak, bo btc i eth to powazny instrument finansowy, nie sluzy ani troche do spekulacji ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Te internetowe automaty już w Polsce setki rodzin porozbijały. Na początku się gra dla funu, dla tej adrenaliny. I niektórzy nawet potrafią na tym etapie wygrać, być na plus. Taka