Aktywne Wpisy
jmuhha +32
Nigdy nie wybacze sobie, że zamiast na programistke która nie musi wstawać i pracuje z home office poszłam na lekarke, która musi jeździć do szpitala i zarabia 1/3 tego co programistka (╯°□°)╯︵ ┻━┻
#programistka15k #programista15k
#programistka15k #programista15k
SaintWykopek +1060
Kto miał taką latarkę plusuje
https://www.psa-retail.com/pl/peugeot/warszawa/peugeot-polska-o-radzyminska/kup/?type%5B%5D=vo&priceMin=42900&priceMax=200000&mileage=74000&sellYearMin=2017&sellYearMax=2021&co2Min=0&co2Max=139&sort=priceValue%3AASC&page=1
Sporo samochodów rocznik 2020 ma już np. 10k kilometrów. Z czego wynika ten przebieg? To wygląda tak jakby auto miało wady i ktoś je zwrócił.
#samochody #firma #zarobki
@Sm3rf1k: Demo 10000km i sprzedają? Nigdy tego nie sprawdzałem, ale byłem przekonany że atua testowe więcej robią. Z drugiej strony zrobisz takim więcej to nie opłaca się do sprzedaży.
@cranberry250: Wiem, że nic :) ale jednak te wartości intrygują. I po 10k km to właściwie już
@MobrayOswaldo: wady to najczęściej oczekiwania kupującego. Za mało mocy, spodziewali sie, że będzie lepiej jechać albo na przykład kolano uderza o tunel w czasie jazdy etc.